Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a - Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Corina Kodjibashija, Iuliana Tanur, Camelia Manea

Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a - Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Corina Kodjibashija, Iuliana Tanur, Camelia Manea
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067939453
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 104
Format: 20.5x26

DESCRIERE

Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, conceput pe baza noii programe de biologie, cuprinde teme diverse, de la activitati de invatare la exercitii, exprimarea unor pareri, teme de portofoliu, rezolvarea unor jocuri interactive, interpretarea unor grafice, scheme etc., dar si cateva pagini libere unde fi ecare elev isi poate exprima creativitatea sau poate realiza alte teme propuse de profesorul de la clasa. Astfel, invatarea diverselor notiuni devine mai usoara si mai placuta.

Datorita formei atractive in care este conceput, cu sublinieri, culori captivante si imagini sugestive, caietul poate fi pastrat si utilizat si in anii urmatori, pentru reactualizarea cunostintelor. Testele de evaluare vor putea fi rezolvate de elev direct in caiet, apoi pot fi utilizate pentru evaluare si notare, autoevaluare sau interevaluare.

Lucrarea se remarca si printr-o colectie de filmulete didactice care pot fi vizualizate, accesand linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu camera video si acces la internet.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1132 sec