Biologie, caiet de lucru pentru clasa a V-a - Claudia Groza (Editie 2018)

Biologie, caiet de lucru pentru clasa a V-a - Claudia Groza (Editie 2018)
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Caietul de lucru pentru Biologie se adreseaza tuturor elevilor de clasa a V-a si reprezinta un suport de lucru util atat pentru studiul individual, cat si la clasa, dupa fiecare lectie parcursa, cu ajutorul unor serii de exercitii interactive si dinamice.
 
Structurat pe sapte mari unitati (Laboratorul de biologie, Ecosistemul, Viata in mediul acvatic, Viata in mediul terestru, Vietuitoare din tara noastra si din alte regiuni geografice ale planetei, Grupe de organisme, Locul omului si impactul lui asupra mediului), auxiliarul propune o abordare progresiva a materiei studiate la clasa, dificultatea si complexitatea exercitiilor crescand catre sfarsitul fiecarui capitol. De asemenea, fiecare unitate se incheie cu o sectiune de exercitii recapitulative, urmate de un test de verificare.
 
Tipurile variate de exercitii si elementele grafice atractive ii vor ajuta pe elevi nu doar sa-si imbogateasca notiunile de biologie, ci vor reusi sa le starneasca interesul pentru cunoasterea si protejarea mediului inconjurator.


Anul aparitiei: 2018
Format: 21X26 cm
Nr. pagini: 80

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec