Biologie 2022 clasele 11-12. Ghid pentru bacalaureat de nota 10. Sinteze teste si rezolvari - coord. Stelica Ene

Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 248
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Biologia este una dintre cele mai aplicate materii ce poate fi invatata la scoala. Inca din clasele mici, aceasta ne invata treptat anumite aspecte ale lumii ce ne inconjoara. Astfel, pas cu pas invatam despre plante, animale, oameni, mai corect spus, invatam despre planeta noastra si ceea ce contine ea. Odata cu trecerea anilor, materia predata la orele de biologie avanseaza si trebuie sa o tratam cu o mai mare seriozitate. Pas cu pas, ajungem la liceu unde vom aprofunda materia invatata in scoala generala. Aici vom afla o multime de noi detalii ce ne vor completa cunostiintele, dar si multe alte lucruri noi care ne vor oferi un raspuns cu privire la multe dileme.

            Cele mai multe dileme apar insa, atunci suntem pe un profil real si trebuie sa sustinem evaluarea compententelor la materia biologie. Bacalaureatul este primul examen serios din viata fiecarei persoane. Acesta este primul pas in calatoria nostra spre a ajunge acolo unde ne dorim. Aici avem parte de primele emotii, primul stres adevarat dar, mai importat decat asta, aici vom avea parte de prima noastra nota de 10 din cadrul unui examen!

            Volumul Ghid pentru Bacalaureat de nota 10 de fata este un adevarat atlas al notelor bune! Spunem acest lucru deoarece, acest ghid de pregatire pentru bacalureatul la biologie este conturat in asa natura incat, fiecare capitol ce intra in programa de evaluare este explicart clar si concis, oferind oricarui elev posibilitatea de a asimila usor, orice informatie. Principaul avantaj pe care il vei avea alturi de acest ghid este profesionalismul si actualitatea cu care acesta a fost construit.

            Cuvant cu cuvant, ghidul se doreste a fi un indurmator de exceptie in drumul oricarui elev in calatoria sa spre a ajunge pe taramul performantei si pentru a obtine un 10 meritat, in cadrul probei de biologie din examenul de bacalaureat!

Biologie Bacalaureat 2022 a fost aprobata pentru a fi utilizată in unităţile de preuniversitar de MEN prin ORDINUL 3022/08. 01201.

 

Biologie 2022 clasele 11-12. Ghid pentru Bacalaureat de nota 10 la biologie editura Gimnasium. Sinteze teste si rezolvari (coord. Stelica Ene) este o lucrare alcatuita de un comitet de profesori si cuprinde informatii din manualele de biologie sintetizate si prezentate int-o forma succinta si insotite de teste pentru evaluarea cunostiintelor dupa fiecare capitol.

 

Ghid Bacalaureat Biologie 2022 se adreseaza tuturor absolventilor de clasa XII care se pregatesc pentru a sustine examenul de bacalaureat, dar de asemenea si celor care se pregatesc pentru a sustine examenul de admitere la Facultatea de Biologie.

            În continuare, dorim sa va prezentam un scurt sumar al capitolelor ce vor fi incluse in ghidul de fata. Acestea au fost aranjate in asa fel incat sa poata fi parcurse in similitudine cu programa scoalara in vigoare. Capitolele sunt structurate cu explicatii si exemple concise, motiv pentru care, acestea se pot adapta oricarui stil de invatare. Acum, nota 10 nu mai este un lucru la care doar ai fi visat, cu acest ghid pentru bacalaureatul la biologie, nota 10 va un numar trecut pe diploma ta!

            Ne-ar face o mare placere daca vei consulta in continuare cuprinsul acestui ghid de biologie, doar pentru a te convinge ca materia a fost structurata in asa fel incat, modul in care vei invata informatiile va fi unul fluid si logic. Sper ca materialul acesta te va ajuta sa ajungi acolo unde iti dorest, iar din partea noastra, sper ca prima data sa ajungi la un 10 pe care, stim foarte bine cat de mult ti-l doresti. Spor la invatat!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0151 sec