Bijuterii din lână filţuită - Idei creative 95

Bijuterii din lână filţuită - Idei creative 95
Preț: 13,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 32

DESCRIERE

Bijuterii din lână filţuită - Idei creative 95 - Árvai Anikó, Vetró Mihály

Omul a purtat dintotdeauna podoabe, din raţiuni estetice şi nu numai. Diversele ornamente sau amulete aveau rol de protecţie sau erau purtate pentru a aduce noroc sau sănătate. În zilele noastre purtăm bijuterii în primul rând pentru rolul lor estetic, pentru a fi în pas cu moda, fără să ne gândim că podoabele ar putea avea şi un rol vindecător. Acest fapt este adevărat mai ales în cazul bijuteriilor din metale preţioase, dar şi în ce priveşte bijuteriile din lână filţuită, efectul benefic al lânii fiind bine cunoscut.

De mii de ani se confecţionează din lână diverse obiecte de uz casnic, dar şi podoabe. Între artefactele sciţilor, unul dintre cele mai vechi popoare care prelucrau lâna, s-au găsit şi bijuterii. Acestea au fost confecţionate din lână, metale preţioase, piei de animale sau pietre semipreţioase.

În zilele noastre, nenumăraţi artişti şi artizani, în special tineri, au redescoperit această minunată materie primă şi confecţionează bijuterii din lână filţuită. În această carte, pe lângă prezentarea materialelor şi a tehnicilor de lucru, vă oferim câteva idei deosebite pentru confecţionarea de bijuterii
din lână filţuită.

Vă îndemnăm să fiţi creativi, încercând diverse combinaţii de modele şi culori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec