Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula

DESCRIERE

 Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula

 

”Timpul copilariei este timpul imprietenirii de El cu inima curata, iar aceasta carte ofera copiilor prilejul unei intalniri atat de necesare cu Dumnezeul-Iubire. Dar, daca Viata aceasta pe care am rescris-o spre a fi la indemana copiilor va va ajuta si pe voi, parintii, sa vi-L faceti Prieten pe Dumnezeu, bucuria mea va fi cu adevarat nemarginita.” – Parintele Constantin Necula

O carte care aduce Vestea Nasterii lui Iisus mai aproape de sufletele copiilor 

Chiar daca nu au inca vocabularul sau rabdarea necesara pentru a citi Biblia celor mari, copiii sunt pregatiti sa primeasca cea mai mare lectie a acesteia: lectia iubirii, a iubirii Mariei pentru Iisus si a Iubirii Lui Dumnezeu pentru intreaga omenire.

 

 Iar tocmai aceasta lectie este transpusa intr-un mod emotionant in fiecare pagina a Bibliei pentru copii povestite de Parintele Necula.

 

Copiii au nevoie de o Biblie pe intelesul lor

 

  • Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula ii ghideaza pe cei mici pas cu pas in lumea Bibliei celor mari, prezentandu-le cu ajutorul unor cuvinte simple, dar atent alese, si al unor ilustratii expresive episoade esentiale din viata lui Iisus, de la Nasterea Sa miraculoasa la Botez.

 

  • Cu ajutorul ei, copiii descopera ca dincolo de toate imaginile cu Mos Craciun, se ascunde o Veste care a adus lumii mai multa bucurie decat toate cadourile din lume: Nasterea Lui Iisus.

 

  • Micii cititori sunt insotiti pe drumul lor in cautarea lui Iisus de Ioana si Florin, doua personaje care asemenea copiilor din carne si oase au o multime de intrebari despre figurile minunate pe care le intalnesc in carte. Iar Povestitorul le raspunde mereu cu explicatii pe intelesul lor care le starnesc tot mai mult curiozitatea, incurajandu-i sa se apropie mai mult de Dumnezeu si de Biblie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0166 sec