Biblia cancerului de san - Totul despre san

Biblia cancerului de san - Totul despre san
Preț: 43,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 700
Format: 17x24
Categoria: Umana

DESCRIERE

CEA DE-A CINCEA EDIŢIE a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucură de o mare autoritate, aduce o notă nouă de optimism bazată pe informaţiile recente oferite de cercetarea fundamentală. În primul rând, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinând subtipul de cancer, tratamentele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecărui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, în egală măsură, asigură femeile că vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente şi pot chiar să le dăuneze. O a doua mare cotitură în înţelegerea cancerului mamar o constituie faptul că, în fond, celulele nu funcţionează izolat. Pentru ca un cancer să se dezvolte, este nevoie de mai mult decât o singură celulă cu mutaţii. Mediul din jur, vecinătatea ei, trebuie să o hrănească. O celulă malignă situată într-un mediu sănătos, de obicei, va rămâne în stare latentă, dar dacă vecinătatea se modifică, este foarte posibil să apară probleme. Această descoperire a condus la o manieră nouă de abordare a factorilor de risc, a screening-ului şi a tratamentului, care a determinat o ameliorare atât a supravieţuirii, cât şi a calităţii vieţii.

Ediţia de faţă, complet actualizată şi revizuită, a fost cu totul restructurată pentru a reflecta aceste schimbări şi alte modificări promiţătoare privind tratamentul cancerului de sân. Cu explicaţii clare, minuţioase şi „abordarea apropiată, care îţi dă încredere” (Journal of the American Medical Association), dr. Love furnizează informaţii esenţiale şi o îndrumare competentă pentru femeile care se confruntă cu un diagnostic, cu luarea unor decizii în privinţa tratamentului sau a unor măsuri de prevenţie.

„O carte exactă, completă, actuală, instructivă şi extrem de interesantă atât pentru publicul obişnuit cât şi pentru persoane din lumea medicală... O carte foarte bună.” – Science Books & Films

„O sursă remarcabilă de informaţii privind cancerul la sân şi un instrument valoros pentru a te simţi puternic.” – Ms. SUSAN M. LOVE, MD, MBA, este profesor la clinica universitară de chirurgie din cadrul UCLA, şi Preşedinte al „Dr. Susan Love Research Foundation“. Unul dintre fondatorii lui National Breast Cancer Coalition, dr. Susan Love a fost numită de Preşedintele Clinton în National Cancer Advisory Board.

KAREN LINDSEY este autoarea cărţii Divorced, Beheaded, Survived: A Feminist Reinterpretation of the Wives of Henry VI şi coautoare la toate ediţiile Dr. Susan Love’s Breast Book.
OPINII

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec