Batalia lui Gandalf pe podul din minele Moriei

Batalia lui Gandalf pe podul din minele Moriei
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 106
Format: 13x20

DESCRIERE

Nu o să treci pe aici, pentru că eu am spus că nu o sa treci. Asta e cea mai dezarmantă armă care există, iar maestrul şi necromantul se luptă.

Atunci când cineva păşeşte pe muchie şi spune: „nu treci pe aici" în faţa unui pericol îngrozitor, acesta e momentul măreţ în care Dumnezeu iese la iveală şi spune: „Nu treci pe aici. Nu îmi pasă dacă tu crezi că poţi să mă omori, n-o să mă omori niciodată şi oricum n-o să treci. Orice ai face cu corpul meu - o să mă lupt cu tine chiar şi atunci când corpul meu n-o să mai fie tot n-o să treci, iar dacă îmi iei corpul, atunci m-ai transformat într-un monstru încă şi mai mare."

Da, omul poate să fie ucis, dar în clipa în care e ucis, Spiritul lui e eliberat, iar el e şi mai teribil. Aşadar, ce o să faceţi cu chestia asta? Maestrul nu trebuie să fie cineva mare; poate să fie şi cineva micuţ. Trebuie doar să aibă voinţă şi să spună: „Nu o să faci asta." Asta înseamnă voinţă.

Ştiţi ce înseamnă să fii o astfel de fiinţă? Să devii Observatorul, care e incoruptibil şi neînfricat. Nu-mi pasă cât de mare e armata şi nu îmi pasă cât de mare şi cât de rău e străinul. Străinul ăla nu o să facă nimic celui care merge drept şi spune: „Nu, nu, nu. Poţi să îmi iei corpul, iar dacă faci asta, o să suferi, pentru că atunci o să fiu mai rău decât ai visat tu vreodată. "

Doresc ca fiecare dintre voi să citească partea aceea din Stăpânul inelelor despre Observator - şi o să înţelegeţi despre ce vorbesc aici. Maestrul care merge cu adevărat întru a fi Christos este Observatorul pur.

Nu contează ce veşmânt poartă, „Nu poţi să treci. Dă-mi sabia, taie-mi capul, eliberează-mă din corpul acesta, pentru că în momentul în care o faci, tu o să fii un grăunte de praf, iar eu o să fiu un uragan. Tu alege ce vrei să faci."

………………..


…ce sunt necromanţii voştri? Sunt demoni exageraţi pe care i-aţi inventat din nişte puncte de vedere din viaţa voastră care sunt ridicole. Vorbim despre haos total, în ziua în care Observatorul vostru stă pe pod şi spune: „Uite, atât ţi-a fost. Nu o să treci în felul acesta în noua viaţă, iar eu sunt aici ca să îţi spun că atât ţi-a fost."

Pot să aduc cel mai mare, cel mai urât, cel mai rău extraterestru pe care l-aţi văzut vreodată, care o să vă facă să vă sară prânzul pe nas, dar nimic nu e mai îngrozitor decât duşmanul subtil, care este trecutul şi victimizarea voastră.

Atunci când spuneţi mereu: „Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, dacă n-ar fi fost aşa", le transformaţi în necromanţi.

Cu cât sunt mai constrânşi să vă distrugă viaţa şi puterea, cu atât devin mai mari - şi ei există doar în mintea voastră. Dacă vă uitaţi la omul de pe stradă - el nu are idee prin ce probleme treceţi voi. El nu ştie că voi purtaţi un demon în cârcă.

Atunci când stai pe pod şi spui: „Nu poţi să treci", cu ce anume vorbeşti? Vorbeşti cu problemele pe care le ai, cu problemele despre care discuţi cu partenerul tău, cu familia, cu prietenii.

Spuneţi - el a făcut asta, ea a făcut asta, ei au făcut asta, n-am destul, mi-au luat şi uită-te la mine. Oricare ar fi vocea, nu e vorba decât despre necromantul de pe pod…


CUPRINS:

CUVANT lNAINTE

SFINTELE SALI DE VESELIE SI DE RASET

Manuscrisul unui maestru

Lucrurile cele mai marete se savarsesc cu o inima usoara

NU AI MURIT NICIODATA

Strajer la portile Marelui Oras

Cunoasterea ascunsa a maestrului: Alchimia sinelui

OBSERVATORUL SI BATALIA LUI GANDALF PE POD

Dovezi din ciudata lume cuantica

Cartografierea celor nouazeci de procente nefolosite din creier

Biologia celulara si circuitul gandurilor

Vindecarea corpului si arta de a deveni Observatorul

INTR-O BUNA DIMINEATA DE ADEVARATA MAIESTRIE SI CUCERIRE DE SINE

EPILOG DE JZ KNIGHT: CUM AU INCEPUT TOATE ACESTEA

GLOSARUL LUI RAMTHA

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec