Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor. Continuarea volumului Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut

Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor. Continuarea volumului Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-549-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 200
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Bărbaţii vin de pe Marte, femeile de la coafor este urmarea best-sellerului Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut. Ambele volume s-au născut în paginile săptămânalului satiric Caţavencii. Deşi pare că e vorba de un "război între sexe", în realitate, autorii n-au dus niciodată un război, ci un dialog. Rând pe rând, toate stereotipurile care circulă despre viaţa de cuplu au fost puse într-o lumină umoristică, eliberatoare. Primul volum s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului, atingând în mai puţin de doi ani de la lansare un tiraj de aproape 20. 000 de exemplare. Ne face plăcere să vă oferim acum continuarea lui, constând într-o nouă colecţie de texte pline de umor, inteligenţă şi autoironie.


De unde naiba să ştie bărbatul care-i sunt hainele murdare??? îşi miroase, timp de două ore, toate cârpele de pe scaunul-cuier. Le împarte în două grămezi, unele curate şi altele murdare. Când, transpirat, anunţă că a terminat, bestia de soţie se înfiinţează şi ia ambele mormane la spălat.

-De ce le iei şi pe-alea curate? o întreabă, confuz. Anchor

-Pentru că sunt jegoase. Şi dă-le şi pe toate alea de pe tine, că put.

-Dar sunt proaspăt spălate, le-am luat de-abia acum o săptămână.

Vrăjitoarea e însă de neclintit. îi întoarce spatele şi iese, lăsându-l gol, dezorientat, umilit şi mirosindu-se la subraţ.
Când e o haină murdară? Când te-ai uitat la ea. Ai pângărit-o cu privirea ta. E ca şi cum s-a frecat un pechinez în călduri pe ea, trebuie aruncată la spălat. Multe femei stau la uşa şifonierului şi te urmăresc când îţi alegi haine:

-Haaaa, tricou atins, tricou îmbrăcat, tricou împuţiiiiit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.066 sec