Baraca - Unde tragedia întâlneşte eternitatea

Baraca - Unde tragedia întâlneşte eternitatea
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 229
Format: 14,5x20,5
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Baraca - unde tragedia întâlneşte eternitatea"Cartea acesta are potenţialul de a face pentru generaţia noastră ceea ce Călătoria creştinului, de John Bunyan, a făcut pentru generaţia acestuia." Eugene Peterson

"Baraca este cel ma captivant roman pe care l-am citi în ultimii câţiva ani. Împreună cu soţia mea, întorcând paginile, am zâmbit, am plâns şi ne-am pocăit de propria noastră lipsă de credinţă. Baraca vă va face să vă doriţi cu ardoare prezenţa lui Dumnezeu." Michael W. Smith

"O poveste care se citeşte precum o rugăciune � precum cea mai bună rugăciune, plină de uimire, de sinceritate şi de emoţii neaşteptate. Citind-o, am avut sentimentul că mă aflu în părtăşie cu Dumnezeu. Dacă e să citiţi un singur roman anul acesta, citiţi Baraca." Mike MorrellÎntr-o vacanţă cu familia, fiica cea mai mică a lui Mackenzie Allen Philips, Missy, este răpită. În pădurile din Oregon, într-o baracă abandonată, se descoperă indicii că fetiţa ar fi fost omorâtă cu sălbăticie.

Patru ani mai târziu, aflat sub povara Marii Tristeţi, Mack primeşte un bileţel suspect, aparent din partea lui Dumnezeu, prin care este invitat la baracă pentru un weekend.

Fără să fie sigur că e bine ce face, într-o după-amiază de iarnă soseşte la baracă, locul celor mai întunecate coşmaruri ale sale. Ceea ce va găsi aici îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Într-o lume în care religia pare să devină pe zi ce trece tot mai irelevantă, Baraca ridică întrebarea cu care toţi ne confruntăm: "Unde este Dumnezeu într-o lume încercată de atâta suferinţă?"

Răspunsurile pe care le primeşte Mack te vor surprinde şi, probabil, te vor transforma în aceeaşi măsură în care l-au transformat pe el. Îţi vei dori ca toţi cei pe care-i cunoşti să citească această carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.032 sec