Băiatul din valiză

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

„Avertisment! Dacă deschizi această carte, viaţa ta va rămâne în stand-by." Elle


Nina Borg, infirmieră la Crucea Roşie, soţie şi mamă a doi copii îşi dedică viaţa actelor caritabile. În momentul în care prietena sa, Karin, îi dă o cheie de la un seif din gara din Copenhaga, Nina se trezeşte implicată în cel mai primejdios proiect de care s-a ocupat vreodată. În seif este o valiză, iar în valiză un băieţel de trei ani: dezbrăcat şi sedat, însă în viaţă.
Este băieţelul o victimă a traficului de copii? Poate fi predat autorităţilor sau acestea nu vor face decât să-l înapoieze celor care l-au vândut? Când Karin este omorâtă cu brutalitate, Nina îşi dă seama că atât viaţa ei, cât şi a băieţelului, sunt în pericol.
Pe parcursul unei călătorii din ce în ce mai disperate prin Danemarca, Nina încearcă să afle identitatea băieţelului, al cui este şi cine îl vânează.
New York Times Bestseller

„Fanii romanului poliţist nordic vor avea o surpriză: ceva e putred în Danemarca. Dar nu vă temeţi, Nina Borg ştie ce are de făcut... O cursă nebu¬nească pe viaţă şi pe moarte." -- The New York Post

„Nina Borg e o versiune mai tulburătoare a lui Lisbeth Salander." -- Publishers Weekly

„Băiatul din valiză vorbeşte dintr-o perspectivă plină de compasiune despre tratamentul inuman la care sunt supuşi copiii şi femeile, conturând, totodată, personaje feminine memorabile." -- The New York Times Book Review

Lene Kaaberbøl şi Agnete Friis sunt cele două autoare daneze ale seriei Nina Borg. Agnete Friis este de profesie jurnalist, în timp ce Lene Kaaberbøl este scriitoare profesionistă, cu peste două milioane de exemplare din cărţile ei vândute în întreaga lume. Prima lor colaborare, romanul Băiatul din valiză, a fost un bestseller New York Times şi USA Today, şi a fost tradus în 27 de limbi străine.

Titlul original: The Boy in the Suitcase
Limba originală: engleză
Traducere de: Isabella Prodan
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

Nr. de pagini: 352

ISBN: 978-973-707-654-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0161 sec