BACALAUREAT BIOLOGIE 2014 - Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a

BACALAUREAT BIOLOGIE  2014 - Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93580-3-0
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 344
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea Biologie. Noţiuni teoretice şi teste pentru clasele a IX-a şi a X-a îşi propune să îndrume absolvenţii de liceu, în vederea promovării, cu rezultate foarte bune, a examenului de bacalaureat.

Prezentarea sistematizată a capitolelor incluse în programa de bacalaureat, din materia studiată în clasele a IX-a şi a X-a, stimulează procesul de învăţare logică, iar cele 60 de teste propuse permit exersarea şi autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare integrală a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acurateţea şi varietatea materialului pus la dispoziţia celor interesaţi, lucrarea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea puterii de selectare a variantelor corecte de răspuns, a capacităţii de redactare şi formulare a unor texte coerente şi corecte din punct de vedere ştiinţific.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.