Bacalaureat 2021 Logica - Ghid complet - Valeriu Sofronie -

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 188
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea Logica – Bacalaureat 2021. Ghid complet se adreseaza candidatilor la Examenul de Bacalaureat 2021, disciplina Logica, comunicare si argumentare, profesorilor care predau Logica, elevilor de clasa a IX-a care o studiaza la scoala, precum si tuturor celor interesati de aceasta disciplina.
Cartea raspunde urmatoarelor trei intrebari:
1. Ce trebuie sa fac? In acest sens, sunt prezentate si lamurite cu claritate cerintele subiectelor de Bacalaureat la disciplina Logica.
2. Ce trebuie sa stiu? Cartea ofera un manunchi de cunostinte absolut necesare si esentiale, insotite de un dictionar explicativ al termenilor care apar in cuprinsul subiectului. In prezentarea informatiilor s-a folosit cu deosebire metoda grafica (imagini, desene), pentru asimilarea usoara a acestora.
3. Cum aplic ceea ce stiu? Reprezinta partea cea mai importanta, lucrarea fiind astfel conceputa incat sa il calauzeasca pas cu pas pe elev in rezolvarea cerintelor fiecarui subiect si in redactarea lucrarii. In acest sens, sunt prezentate rezolvarea argumentata a Modelului de subiect - 2021, in forma extinsa si argumentata, precum si rezolvari extinse ale variantelor de subiecte elaborate de catre autor, conform modelului si subiectelor de Bacalaureat din anii trecuti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0260 sec