Bacalaureat 2019 ESEUL VARIANTA RAPIDĂ de pregătire pentru bacalaureat - LITERATURA ROMÂNĂ

Bacalaureat 2019 ESEUL VARIANTA RAPIDĂ de pregătire pentru bacalaureat - LITERATURA ROMÂNĂ
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068948461
Anul publicării: 2017
Pagini: 272
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa de Bacalaureat în vigoare, pentru disciplina Limba şi literatura română, aprobată prin O. M. nr. 4923/2013. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 282 din anexa Ordinului. Lucrarea de față propune o metodă rapidă și eficientă de pregătire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba și literatura română.
 

AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

 

Lucrarea propune o metodă rapidă şi eficientă de pregătire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba şliteratura română a examenului de bacalaureat. Ca să asimileze cât mai multe informaţii, corect şi intr-un timp cât mai scurt, candidaţii trebuie să parcurgă două etape, concretizate în:
1. planul eseului, în care sunt sistematizate cele mai importante idei ce trebuie abordate;
2. eseul propriu-zis, în care sunt dezvoltate ideile din plan, respectând cele patru repere obligatorii din cerinţa subiectului.

Materia pentru examen este, astfel, pusă la dispoziţia elevilor într-o formă esenţializată, organizată şi accesibilă, ideală pentru recapitularea cunoştinţelor
şi pentru fixarea celor mai importante repere de alcătuire a eseului.

 

 

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M. E. N. 2018"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0531 sec