BACALAUREAT 2018 LIMBA SI LITERATURA ROMANA PROFIL REAL - 80 DE VARIANTE DE SUBIECTE PENTRU PROBA SCRISA SI 30 DE VARIANTE PENTRU PROBA ORALA, DUPA MODELUL M. E. N. C. S

BACALAUREAT 2018 LIMBA SI LITERATURA ROMANA PROFIL REAL - 80 DE VARIANTE DE SUBIECTE PENTRU PROBA SCRISA SI 30 DE VARIANTE PENTRU PROBA ORALA, DUPA MODELUL M. E. N. C. S
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018

Proba scrisă a examenului de bacalaureat la limba şi literatura română din acest an se va desfăşura într-o formulă diferită în unele privinţe de aceea a ultimilor ani. Lucrarea de faţă vine în sprijinul elevilor prin sinteze ale materiei din programa de bacalaureat, prin modele de eseuri şi prin teste concepute în acord cu noutăţile anunţate de M. E. N. În plus, prima parte oferă sinteze ale informaţiei necesare în cazul probei orale şi, de asemenea, 30 de teste cu câteva sugestii de rezolvare.

Sintezele sunt realizate într-un limbaj accesibil şi conţin, de fiecare dată, exemplificări şi explicaţii pentru noţiunile fundamentale. De altfel, am încercat să oferim în primul rând ceea ce este esenţial în legătură cu un scriitor, cu un text sau cu un curent literar, evitând informaţia nerelevantă. Suntem convinşi că se va învăţa mai uşor dacă sintezele şi eseurile sunt concise şi clare, respectând însă acurateţea unei receptări specializate.

Ultima parte a cărţii include 80 de teste pentru proba scrisă, prilej de a exersa comunicarea pe diverse teme: literare, culturale şi sociale. În plus, sunt oferite sugestii de rezolvare pentru 28 dintre testele elaborate.

Vă dorim tuturor succes deplin!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0460 sec