Bacalaureat 2016 Stiintele Naturii+Tehnologic - Ghid de pregatire pentru examen

Bacalaureat 2016 Stiintele Naturii+Tehnologic - Ghid de pregatire pentru examen
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 680

DESCRIERE

Lucrarea de fata va propune o recapitulare sistematica, eficienta si rapida, atat prin itemi structurati pe tematica programei de bacalaureat, cat si prin teste tip bacalaureat 2015 care sa va ajute in exersarea cunostintelor studiate in anii de scoala. Toate problemele si testele au rezolvari complete.

Recomandam utilizarea lucrarii pentru fixarea si consolidarea cunostintelor incepand cu clasa a IX-a de liceu. Modul de structurare a informatiei face ca lucrarea sa se constituie intr-un veritabil auxiliar didactic pentru clasele IX-XII. Lucrarea contine si subiectele date la examenul de Bacalaureat 2015 si desigur modele de teste tip BAC 2016.

Multumim colectivului de autori care a redactat lucrarea, cadre didactice cu experienta deosebita la catedra si rezultate remarcabile in domeniul matematicii si speram ca prin aceasta carte vom aduce in atentia celor interesati un valoros material care poate ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor pentru ca examenul de Bacalaureat sa fie o reusita.
 
 
 
Calendarul examenului de bacalaureat 2016
Programa de bacalaureat 2016, conform OMEN 4430/29. 08. 2014, programa valabila si pentru sesiunile de bacalaureat national din anul 2016.
Exercitii si probleme, teste tip Bac 2016, subiectele date la examen in anul trecut, inclusiv subiectele de rezerva, cu rezolvari complete.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0592 sec