BACALAUREAT 2014 Matematica M_mate-info - Pregatirea examenului in 15 saptamani

BACALAUREAT 2014 Matematica M_mate-info - Pregatirea examenului  in 15  saptamani
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica pentru pregatirea "bac"-ului la matematica.
Mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative (cele propuse in 100 de variante in anul 2009) structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine, totodata, calendarul si un breviar teoretic.
Contine Subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2012 si 2013 (6 teste).
Noutatea acestui ghid este planificarea recapitularii materiei in 15 saptamani, pe 30 de teme (tinandu-se cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a XII-a), avand 30 de teste dupa modelul subiectelor de la examen. Elevul poate rezolva 2 teste pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca. In plus, recapitularea se poate consolida prin rezolvarea celor 15 modele de teste finale.
La finalul cartii s-a introdus, pentru ajutarea elevilor din clasa a XI-a, care vor sa se pregateasca pentru simularea examenului de bacalaureat, temele ce trebuie recapitulate si 10 teste pregatitoare.

Detaliile cartii:

Autor: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, D. Balanescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Haiducu, M. Ionescu, V. Lupsor, I. Marinescu, ....
Editura: Sigma
Anul aparitiei: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec