BACALAUREAT 2014 - EVALUAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE DE COMUNICARE ORALA IN LIMBA ROMANA. 60 DE SUBIECTE DUPA MODELUL MEN

BACALAUREAT 2014  -  EVALUAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE DE COMUNICARE ORALA IN LIMBA ROMANA. 60 DE SUBIECTE DUPA MODELUL MEN
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-1760-6
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 184

DESCRIERE

Auxiliar elaborat conform programei MEN aprobate prin Ordinul de Ministru nr. 4923/06.09.2013

Acesta este ghidul complet al pregatirii examenului de bacalaureat pentru proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, fiind elaborat de unii dintre cei mai remarcabili profesori de limba si literatura romana din tara.
Lucrarea cuprinde:

Calendarul examenului de bacalaureat 2014
Grila descriptorilor competentei de comunicare orala in limba si literatura romana
60 de subiecte dupa modelul MEN, insotite de sugestii de rezolvare

Diversitatea stilistica a textelor alese ca suport pentru formularea itemilor sunt in concordanta cu actuala programa de examen si va permite elevilor ca la finalul parcurgerii intregii lucrari sa aiba o pregatire complexa si completa care sa le asigure calificativul maxim la sustinerea probei. S-a avut in vedere si faptul ca textul menit a fi receptat este propus elevului in momentul sustinerii probei si ca este, prin urmare, un text la prima vedere.
Prezenta sugestiilor de rezolvare are rolul de a facilita pregatirea individuala a elevului, dar aceasta carte poate fi la fel de bine folosita si in cadrul orelor de pregatire pentru examenul de bacalaureat din scoala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0147 sec