BACALAUREAT 2013 GEOGRAFIE

DESCRIERE

Elevii care au absolvit liceul in cadrul filierei teoretice-profilul umanist, filierei tehnologice-profilul servicii sau a filierei vocationale-toate profilurile si specializarile, cu exceptia celui militar, au posibilitatea de a sustine o proba scrisa de evaluare a competentelor formate la geografie pe durata invatamantului liceal, in cadrul probei E-d), pe baza programei scolare pentru clasa a XII-a, intitulata "Europa - Romania - Uniunea Europeana. Probleme fundamentale".
Proba de geografie consta in trei subiecte: subiectul I - Europa; subiectul II - Romania si subiectul III - Uniunea Europeana.
Aceasta lucrare are ca finalitate familiarizarea elevilor cu exigentele evaluarii la nivel national si cu variatele tipuri de itemi, totodata fiind o oferta cu valoare de ghid pentru profesorii de geografie si un instrument realmente necesar pentru elevi.
Lucrarea contine:
- calendarul,
- metodologia,
- programa,
- subiectele date la examenul de bacalaureat 2012 (rezolvate),
- sinteze
- 50 de teste propuse de catre autori create dupa model.
Raspunsurile prezentate si baremele de evaluare asigura posibilitatea controlului propriilor rezultate, a identificarii nivelului competentelor formate si a calitatii cunostintelor insusite.

Detaliile cartii:

Autor: C. Homeghiu, C. Serban, A. Nedelcu, M. D. Balota, M. E. Belciu, T. Bradu, N. Burcea, P. Datcu, M. Dobre, M. Furdui, G. iosof, F. Kiss, A. V. Maria, G. Nedelcu, A. Negrea, E. Parvulescu, H. Popa-Bota..
Editura: Sigma
Anul aparitiei: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0153 sec