BACALAUREAT 2012 LIMBA ENGLEZA

BACALAUREAT 2012 LIMBA ENGLEZA
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 176
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Data aparitiei: octombrie 2011

Descriere

Fiecare schimbare a conţinutului şi a formei cerinţelor la examenul de bacalaureat, preocupare constantă a autorităţilor din domeniu, a prilejuit apariţia publicaţiilor necesare, utile atât candidaţilor, cât şi profesorilor. Limba engleză. Evaluarea competenţelor lingvistice. Bacalaureat 2012 urmăreşte să dea elevilor orientarea potrivită şi le oferă într-un singur volum mostre de cunoştinte şi deprinderi pe care trebuie să le demonstreze la examenul de bacalaureat.

Acest volum se deosebeşte în mod esenţial de altele de acelaşi fel, pentru că textele propuse pentru verificarea înţelegerii conţinutului sunt educative fără ostentaţie, stimulează gândirea şi generează luarea de atitudini, având un grad adecvat de dificultate. Vocabularul poate fi dezvoltat prin seria de exerciţii variate şi inteligente propuse pentru clarificarea sensului şi consolidarea cunoştinţelor. Noţiunile de gramatică sunt bine sistematizate, recapitulate şi exersate prin activităţi care conduc la dezvoltarea exprimării corecte, adecvate şi fluente în scris

şi oral.

Conţinutul ştiinţific şi abordarea aproape integrală a cerinţelor de la examenele Cambridge fac din Limba engleză. Evaluarea competenţelor lingvistice. Bacalaureat 2012 o lucrare care poate fi folosită începând cu anul acesta de către elevii care au de susţinut examenul de bacalaureat şi nu numai de ei.

Prof. Ecaterina Comişel

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec