B2B Brand Management

B2B Brand Management
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 348
Format: 17x24
Categoria: Management

DESCRIERE

In conditiile în care produsele aparute pe piata devin din ce în ce mai similare, companiile recurg adesea la procesul de branding ca la o modalitate de a-si determina clientii sa le prefere ofertele.

Brandingul a fost un factor esential care a contribuit la succesul unor companii precum Coca-Cola, McDonald’s, Kodak sau Mercedes, care se adreseaza consumatorilor individuali.

A venit însa momentul ca si companiile industriale sa înceapa sa apeleze la branding într-un mod cât mai sofisticat – existând si adevarati pionieri în acest sens: Caterpillar, DuPont, Siemens sau General Electric.

Companiile industriale trebuie sa înteleaga însa ca brandingul înseamna mult mai mult decât gasirea unor nume potrivite pentru propriile oferte.

Brandingul se refera la promisiunea prin care o companie va crea si va furniza un anumit nivel de performanta. Promisiunea din spatele brandului devine forta motivanta pentru toate activitatile desfasurate de companie si de partenerii ei.
Lucrarea de fata, singulara pe piata, aprofundeaza arta si stiinta brandingului produselor industriale. Sunt prezentate concepte, teorii, dar si o multime de studii de caz care sa ilustreze procesul de branding aplicat cu succes în sectorul B2B.


Recomandari:

„Brandurile reprezinta o parte importanta pentru toate culturile de pe aceasta planeta, ca, de altfel, si pentru lumea afacerilor.

Aceasta este prima carte cuprinzatoare despre managementul brandurilor B2B, care le va oferi chiar si celor mai experimentati manageri o noua perspectiva din care sa priveasca brandingul.“

– Tim Love, vicepresedinte Omnicom Group

„Globalizarea schimburilor economice dintre companii si transcenderea granitelor nationale sunt probleme cu care se confrunta majoritatea liderilor. în aceasta lume, aflata într-o continua schimbare, brandurile puternice transmit încredere.

Lucrarea de fata îti va oferi cunostintele necesare de brand management, astfel încât sa îti diferentiezi compania de concurenta de la nivel global.“

– Axel C. Heitmann, CEO, Lanxess

„La Lenovo, suntem de parere ca brandingul în sectorul B2B este la fel de important ca în zona business-to-consumer.

Lucrarea de fata combina o abordare metodica sustinuta de exemple din lumea reala, aratându-ti cum sa-ti consolidezi avantajele competitive pe termen lung prin intermediul brandingului.“

–Bill Amelio, CEO, Lenovo


Autor: Philip Kotler

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec