Aventuri dincolo de limitele corpului fizic. Cum sa experimentam calatorii in afara corpului fizic

Aventuri dincolo de limitele corpului fizic. Cum sa experimentam calatorii in afara corpului fizic
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 264
Format: 13x20

DESCRIERE

"Cea mai frumoasa experienta pe care o putem avea este misterul. Este emotia primordiala ce sta la baza artei autentice si a stiintei veritabile. Iar cine nu o cunoaste si nici nu se mai intreaba, nici nu se mai minuneaza, este ca si mort, iar privirea ii este incetosata." A. Einstein

…posedam cunoasterea aroganta a unui om care judeca lumea prin prisma exclusiva a simturilor fizice. Imi bazam concluziile pe observatiile coplesitoare furnizate de stiinta si de tehnologie. La urma urmei, daca ceva misterios chiar ar fi existat acolo, stiinta ar fi fost cu siguranta constienta de acel aspect.

In timpul conversatiei cu un vecin, acesta ii povesteste despre o experienta prin care trecuse. …cand era pe punctul sa adoarma, a fost socat sa se vada plutind deasupra propriului trup. In totalitate treaz si constient, el s-a speriat si apoi instantaneu s-a intors in trupul sau fizic

Incitat de experienta sa am decis sa investighez acest fenomen straniu pe cont propriu…am descoperit o carte despre acest subiect care chiar descria modul in care sunt induse experientele in afara corpului fizic…am considerat cartea ca fiind rezultatul unei imaginatii hiperactive.

Din curiozitate, m-am decis sa incerc una din tehnicile de dedublare inainte sa adorm. Dupa cateva incercari repetate zilnic, am inceput sa ma simt un pic ridicol. In decurs de trei saptamani, singurul lucru pe care l-am experimentat mai neobisnuit a fost o crestere a capacitatii de a-mi reaminti visele.

Apoi intr-o seara, am adormit in timpul uneia dintre tehnicile de dedublare si am inceput sa visez ca stateam la o masa rotunda impreuna cu alti oameni. Toti pareau ca imi pun intrebari legate de autotransformarea mea si de starea mea de constienta.

…percepeam un fel de bazait neobisnuit si ma simteam oarecum diferit. Intinzandu-mi bratul, am atins peretele din fata mea si am constientizat foarte uimit cum mana mea intra efectiv prin perete; puteam simti energia vibrationala a acestuia pe masura ce ii atingeam structura moleculara intima. Abia atunci m-a strafulgerat evidenta faptului: „Doamne Dumnezeule, eu sunt dedublat”…

William Buhlman, predă si tine prelegeri în întreaga lumea, despre călătoriile extracorporale antrenându-i pe oameni cum să îsi proiecteze constiintele dincolo de limitele corpului fizic si cum să exploreze dimensiuni si lumi paralele, dincolo de realitatea vietii de zi cu zi.

Acest bestseller este un ghid incitant pentru aceia care doresc să se aventureze dincolo de orizontul realitătii obisnuite. Buhlman ne prezintă într-un mod foarte viu propriile sale aventuri în universurile paralele, descriindu-ne pe rând pasii către călătoriile astrale si oferă tehnici usor de folsit pentru a te ghida în propria-ti călătorie în afara corpului fizic.

Aceste călătorii ne ajută să ne îmbunătătim viata de zi cu zi si deasemeni să descoperim adevăruri despre realitate vietilor anteriore, suflet, viata după moarte.

CUPRINS:

Partea I. Explorand misterul

Capitolul 1. Primele calatorii
Capitolul 2. Intalniri in timpul dedublarii astrale

Partea a II-a. Rezolvand cele mai mari mistere

Capitolul 3. Noua frontiera
Capitolul 4. Calitati transformatoare
Capitolul 5. Dezvoltarea capacitatilor noastre naturale
Capitolul 6. Tehnici de explorare
Capitolul 7. Experienta la nivel de maiestrie
Capitolul 8. Explorari avansate

Concluzii
Glosar
Studiu referitor la experiente extracorporale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec