Avantajul increderii in propriile forte si abilitati

Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Succesul este determinat de increderea in propriile forte si abilitati.

Daca ai avea garantia succesului ce ti-ai dori sa faci cu viata ta? Care ar fi obiectivul cel mai maret pe care ti-ai propune sa-l realizezi? Garantia succesului este data de nivelul increderii tale in propriile forte. Marimea obiectivelor pe care ti le propui, energia si determinarea cu care te concentrezi pe atingerea lor dar si de nivelul de perseverenta cu care depasesti fiecare obstacol, toate sunt determinate de nivelul increderii tale in propriile forte. Si cu cat nivelul increderii tale in propriile forte este mai mare cu atat vei avea succesul garantat.

Citind aceasta carte puternica si practica, construita pe o fundatie realizata din experienta capatata in urma instruirii a peste 5 milioane de executivi si tot atatia antreprenori ambitiosi din peste 60 de tari, vei invata cum sa-ti dezvolti increderea in propriile forte pentru a avea succesul garantat in orice sfera a vietii tale. Brian Tracy iti ghideaza atent pasii si te asista in construirea unei fundatii solide a increderii in propriile forte si abilitati descoperiind:

- Cum sa traiesti in concordanta cu valorile tale pentru a ajunge tot ce poti fii tu mai bun

- Cum sa-ti stabilesti cu claritate obiectivele, cum sa planifici pas cu pas realizarea lor si cum sa obtii victoria

- Cum sa te dedici domeniului ales si sa te angajezi in dezvoltarea ta permanenta

- Cum sa-ti programezi mintea subconstienta de a raspunde intr-un mod pozitiv si constructiv oricaror provocari de orice dificultate ar fi ele

- Cum sa-ti minimizezi defectele si sa-ti maximizezi calitatile pentru obtinerea unor performante deosebite

- Cum sa-ti dezvolti un nivel incredibil de curaj si perseverenta

Cu dobandita incredere de nezdruncinat in propriile forte vei iesi din zona de confort si-ti vei asuma riscuri, vei devein o persoana de actiune, vei depasi orice obstacol, vei escalada orice inaltimi si vei realiza orice obiectiv iti vei seta in minte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0190 sec