Autovindecarea începe din creier prin forţa minţii - Ghid practic de psihologie cuantică

Autovindecarea începe din creier prin forţa minţii - Ghid practic de psihologie cuantică
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-624-681-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 127
Format: 13x20

DESCRIERE

Această carte a luat fiinţă încă de acum douăzeci de ani, de când am început să tratez oamenii prin metoda informaţiilor şi energiilor. Din anul 2008, adică de şapte ani tratez oamenii printr-o altă metodă miraculoasă care poartă numele de terapia bowen. Ambele au avut un impact major în viaţa mea şi în evoluţia carierei mele în vindecare şi autovindecare.

Am studiat și cercetat diverse bibliografii din care am înțeles că nimic din exterior nu-ți poate activa o boală decât tu, cu mintea ta. Atunci am zis dacă mintea este dimensiunea prin care ne creăm o boală, înseamnă că tot prin minte vom găsi și pune în practică metodele de a anihila ce am creat cu ea, adică boala.

Pentru a reuşi procesul de autovindecare prin forţa minţii este imperios necesar să conştientizăm că boala este o creaţie a noastră adusă în corpul nostru fizic prin ceea ce gândim, vorbim şi facem. Întreţinem boala în corp prin ignoranţă, victimizare şi lipsa iubirii de Sine. Ne autovindecăm prin cunoaştere, credinţă, voinţă, autodisciplină şi multă iubire de Sine.

În această carte vă ofer cu drag toată cunoaşterea şi experienţa mea pentru a trăi în cunoaştere, iubire, sănătate radiantă şi tinereţe veşnică.

Ca urmare a practicii îndelungate, a descoperirilor personale legate de vindecare și autovindecare, am decis că acum este momentul să sintetizez în această carte modalitățile și metodele create, prin care omul poate să se autovindecare.

Putem decela o boală pornind de la emoțiile pe care le trăim, din stările pe care le avem și din comportamentele și atitudinile pe care le manifestăm, până să ajungă în corpul fizic.

Asta veți descoperi în această carte.

Niculina Gheorghiţă
Caracteristici
Numărul de pagini: 127
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I. S. B. N.: 978-606-624-681-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec