Autoapărarea verbală

Autoapărarea verbală
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 384
Format: 16,5x23,7
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Când vă înfruntaţi agresorii nu trebuie să simţiţi neapărat nevoia să vă ascundeţi sub pat!

Descoperiţi căi rapide şi uşoare prin care să …
- Vă daţi seama când cineva vă abuzează şi nu „doar glumeşte“.
- Folosiţi gloanţele verbale pentru a răspunde inamicului.
- Îl puneţi la încercare pe zgârcitul care nu-şi plăteşte niciodată cina.
- Descifraţi din amănunte expresiile corpului şi ce înseamnă ele.
- Înfruntaţi bârfitorii.
- Recunoaşteţi faptul că bărbaţii şi femeile comunică în moduri diferite.
- Vă apăraţi fără să vă pierdeţi calmul.
- Întoarceţi un comentariu negativ în favoarea dumneavoastră.
- Lăsaţi insultele să alunece pe lângă dumneavoastră.

Fireşte, nu sunteţi un ignorant. Ştiţi că nu e sănătos să vă obsedeze replicile jignitoare ale unui chelner şi v-aţi săturat ca „prietenul dumnea­voastră cel mai bun“ să vă amintească mereu care vă sunt defectele. Dar când vine vorba de înfruntarea serioasă a tiranilor verbali din ­viaţa dumneavoastră, curajul dumneavoastră s-a des­trămat cu totul.

Totuşi, nu e cazul să vă călcaţi mândria în picioare! Cartea The Complete Idiot’s Guide – Autoapărarea verbală, scrisă de autoarea mai multor best­selleruri, dr. Lillian Glass, vă arată cum să preluaţi controlul în orice situaţie. În această carte veţi găsi:
- Paşi concreţi pentru conştientizarea propriilor probleme vocale.
- Tehnici verificate pentru a răspunde provocărilor verbale.
- Ponturi valoroase pentru vă apăra împotriva abuzului verbal.
- Sfaturi practice care vă vor învăţa când să nu răspundeţi unui atac verbal.
- Informaţii utile despre motivele pentru care unii oameni îi atacă verbal pe ceilalţi.

Dr. LILLIAN GLASS, deţinătoare a trei doctorate în consiliere, psihologie şi deficienţe de comunicare, este „Prima doamnă a comunicării“ a Statelor Unite ale Americii. A scris mai multe bestselleruri, printre care se numără: He Says, She Says: Closing the Communication Gap Between the Sexes; A Successful Vocal Image şi Toxic People: 10 Ways of Dealing With People Who Make Your Life Miserable. Timp de cinci ani a fost reporter pe domeniul psihologiei la postul de televiziune KABC din Los Angeles, iar astăzi este unul dintre cei mai căutaţi psihologi din domeniul mass-media.

Dr. LILLIAN GLASS a fost numită „Prima doamnă a comunicării“ din Statele Unite ale Americii. Este expertă în comunicare, este specializată în consiliere psihologică, autoare de bestselleruri, orator motivaţional şi o importantă personalitate mediatică.

A obţinut primul doctorat în deficienţe de comunicare (Minnesota University), în paralel cu un masterat la Michigan University. A început să trateze pacienţi cu deformări cranio-faciale. După încheierea unui Postdoctoral Fellowship in Clinical Genetics la UCLA, unde a fost singura persoană deţinătoare a unui doctorat înscrisă într-un program de medicină, a devenit profesor la Universitatea din California, la facultăţile de medicină şi stomatologie. Mai târziu a obţinut al doilea doctorat, de data aceasta în consiliere psihologică.

Dr. Glass şi-a început cariera în tratarea afecţiunilor logopedice, vocale şi de comunicare în Beverly Hills, California, ocupându-se în principal de bolnavi cu probleme vocale şi de vorbire. Datorită capacităţii sale unice de a reproduce accente şi dialecte din toată lumea, a început să lucreze cu actorii de la Hollywood care erau obligaţi să folosească un anumit accent pentru un anumit rol. Printre cei mai cunoscuţi clienţi ai dr. Glass se numără Dustin Hoffman, Sean Connery, Billy Crystal, Andy Garcia, Nicholas Cage, Jamie Lee Curtis, Rene Russo, Melanie Griffith şi mulţi alţii. Punctul culminant al carierei sale a fost pregătirea actriţei surde Marlee Matlin pentru primul său discurs public, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Autoare prolifică, dr. Glass a scris zece cărţi până în prezent, toate având ca subiecte relaţiile, comunicarea şi comportamentul uman. Printre ele se numără Talk to Win: 6 Steps to a Successful Vocal Image; Say It Right: How to Talk in Any Social or Business Situation; Confident Conversation; He Says, She Says: Closing the Communication Gap Between the Sexes; Toxic People: 10 Ways to Dealing With People Who Make Your Life Miserable şi Attracting Terrific People. Dr. Glass a scris versuri şi a înregistrat peste 30 de cântece.

Dr. Glass a reuşit să-şi facă public mesajul în calitatea sa de persoanalitate mediatică. A prezentat în colaborare emisiuni de televiziune precum Alive and Well şi AM San Francisco, şi a apărut ca invitat în AM Detroit şi Kelly and Company. Timp de cinci ani a fost reporter pe domeniul psihologic în cadrul filialei postului ABC din Los Angeles, KABC Television. În prezent este gazda emisiunii Healthwise. A fost invitată de nenumărate ori în emisiunea Larry King Live and the View. A apărut în revistele Cosmopolitan, Redbook şi Newsweek. Mesajul de bază al dr. Glass este „Pace globală prin comunicare“.

Autoapărarea verbală


Colecție: The Complete Idiot's Guide

Titlu original: The Complete Idiot's Guide to Verbal Self-defense

Traducător: Raluca Emanuela Boca

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 384

Format: 16, 50 × 23, 70 cm

ISBN: 978-606-588-346-8

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec