Atacul PSI – între Știință și Magie (ediție nouă) -Ovidiu Dragoș Argeșanu

Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: a V-a
Pagini: 310

DESCRIERE

31„Cum am ajuns să scriu această carte? A avut un traseu destul de sinuos, și asta pentru că nu eram hotărât să o scriu eu. După un timp, am înțeles și de ce. Voiam să fug puțin de răspunderea de a publica așa ceva, pentru că deja aveam experiența primei cărți, care produsese ceva vâlvă și în lumea medicală, și în cea a ortodoxiei.
Am încercat să aduc dovezile științifice care susțin puterea nebănuită a psihicului și, din păcate, posibilitatea folosirii ei pentru atacarea, manipularea și distrugerea altor oameni. Nu am dorit, așa cum mi s-a reproșat, să produc o psihoză în masă, ci doar să avetizez asupra folosirii neraționale a cunoașterii ezoterice și de necesitatea ca aceasta să fie controlată cumva.”

Ovidiu Dragoș Argeșanu

 

Magia a început să se practice la nivel politic, în sport, în afaceri, medicină, armată și spionaj. Aproape că nu există domeniu în care cunoașterea ezoterică să nu aibă aplicații. În ce măsură sunt adevărate aceste informații, care sunt principiile de bază ale acțiunii lor, cum sunt aplicate în viața de zi cu zi, în terapiile alternative, asta își propune lucrarea de față să discute, ca o concretizare a experienţei de foarte mulți ani a autorului, timp în care acesta a studiat ortodoxia, artele marţiale, Reiki şi magia poporului român.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0435 sec