Astrologie spirituală

DESCRIERE

Este un adevăr incontestabil faptul că fiecare ființă umană este în felul ei unică.

Planetele călătoresc, să spunem așa, cu viteze diferite în jurul Soarelui și este nevoie de mai mult de 25. 000 de ani pentru ca ele să se aranjeze apoi în același mod și doar astfel o astrogramă se poate repeta. Cei inițiați spun că astrologia nu studiază doar aspectele ce sunt generale, căci ea este totodată o cheie importantă a unei cunoașteri specifice care ne poate desluși inclusiv calea cea mai adecvată și rapidă către revelarea Sinelui nostru suprem lăuntric. Tocmai de aceea o astrogramă excelent realizată, completă, reflectă totodată o imagine a sufletului și ne indică anumite predestinări cam în același mod în care este predestinat să existe trupul fiecărei fințe umane în momentul nașterii. Toate acestea fac să apară o imagine plurivalentă a ființei noastre lăuntrice, ce este unică în comparație cu toate celelalte ființe umane de pe Pământ. Toate aceste aspecte specifice pot fi descoperite, matematic am putea spune, cu ajutorul unei astrograme corect realizată.

Frumusețea caracteristică a astrologiei constă inclusiv în capacitatea acesteia de a descrie cu o uimitoare exactitate dinamica psihică dar și calitățile ce pot fi active, iar mai mult decât atât ne ajută să întrevedem, să anticipăm feluritele situații de viață. Atunci când ajungem să cunoaștem principiile de bază ale sferelor de forță ale planetelor și dispunem de o cunoaștere excelentă, atât a semnelor zodiacale cât și a caselor, restul utilizării astrologiei devine doar o chestiune de artă. În felul acesta astrograma face cu putință convertirea multiplelor combinații ce sunt posibile și care implică aceste principii într-o expresie ce este grăitoare și plină de sens. Atunci când este privită din acest punct de vedere, lucrarea de față – Astrologie spirituală – reprezintă una dintre cele mai bune repere disponibile pentru a ne începe totodată călătoria, nu numai spre a ne cunoaște, ci și spre a atinge pas cu pas, măiestria în astrologie.

Cuprins
Cuvânt înainte.
  Partea I
Capitolul 1 - Introducere
Capitolul 2 - Cum se utilizează Partea I
Planetele
Semnele
Casele
Capitolul 3 - Planetele în Semne și în Case
Soarele: Cheia pentru exprimarea deplină de sine
Luna
Mercur
Venus: Cheia pentru respectul de sine
Marte
Jupiter: Cheia pentru oportunitate socială și recompensă
Saturn
Uranus
Neptun
Pluto - Cheia pentru autocontrolul perfect
Capitolul 4 - Concluzie
 Partea a II-a
Capitolul 5 - Introducere
Capitolul 6 - Cum se utilizează Partea a II-a
Capitolul 7 - Eclipse solare și lunare
Capitolul 8- Casele (1 - 12)
Capitolul 9 - Aspecte
Capitolul 10 - Concluzie
Ce spun zodiile
Anexa - Eclipse de soare și de lună
 Glosar: Altruism - Astrogramă - Astrologie - Creativitate - Ego - Fericire - Ideal - Inspiraţie - Intuiţie - Liber-arbitru - Ordine - Prietenie - Reîncarnare - Responsabilitate - Suflet - Simbol - Voinţă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0186 sec