Astrologia pe înţelesul şi în folosul tuturor

Astrologia pe înţelesul şi în folosul tuturor
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 336

DESCRIERE

Astrologia pe înţelesul şi în folosul tuturor

Această carte se adresează tuturor celor care doresc să-şi descifreze destinul şi în acelaşi timp vor sa-şi cunoască punctele forte şi slăbiciunile. Din antichitate virtutea cea mai însemnată era să te cunoşti pe tine însuţi: "Nosce te ipsum".

Din punct de vedere practic, astrologia şi-a propus dintotdeauna să studieze efectele şi nu cauzele fenomenelor cosmice asupra omului şi acest lucru a fost posibil datorită observaţiilor directe şi a cunoaşterii nemijlocite a mediului înconjurător.

În anul 1993, unul dintre cei mai mari şi prestigioşi matematicieni ai lumii domnul Simon Kohem, declara în Sunday Times: "Noi evoluăm în cadrul universului, creierele noastre lucrează în conformitate cu universul. Există fără îndoială o armonie între modul nostru de gândire şi modul în care lucrează universul însuşi."

Această observaţie poate fi considerată o reducere la chintesenţă tocmai a scopului şi obiectivului principal al astrologiei, studiul funcţiilor creierului în legătură cu mişcările universului.

Bineînţeles că acest lucru nu ar fi posibil fără existenţa unor principii concrete şi larg acceptate pe care se bazează nemijlocit acest studiu.
………
Parintii mei m-au educat in asa fel incat sa inteleg ca daca eu ma comport bine voi avea parte de o replica buna, iar daca ma comport rau voi avea o rasplata rea. Ori, am constatat ca oricat m-as fi straduit sa fac lucruri bune nu aveam parte nici de lauda si nici de aprecierea semenilor mei, in timp ce altii, aproape fara efort, se bucurau de simpatie si apreciere.

Au trebuit sa treaca aproape 40 de ani si mult studiu ca sa inteleg ce inseamna Karma si datorii pe care trebuie sa le platesti, ce inseamna o tema de nastere si un destin pe care nu le poti schimba oricat de mult ai incerca.

Fiecare vine cu un bagaj de bune si de rele din vietile precedente si este fortat sa invete niste lectii in viata actuala. Asta explica si de ce vietile oamenilor sunt atat de diferite…
………
Una din componentele fundamentale pe care se bazează studiul astrologie este aşa numita Temă de Naştere care se compune dintr-un cerc cu toate semnele zodiacului în care sunt amplasate toate cele 10 planete: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton în poziţiile avute pe bolta cerească în momentul exact al naşterii individului.

Foarte important de asemenea, este poziţionarea exactă a Ascendentului într-o Temă de Naştere, această poziţie reprezentând locul exact unde răsare soarele în cerul unui subiect anumit. Acest semn zodiacal fiind deosebit de cel în care soarele este plasat prin mişcarea sa anuală aparentă.

Această carte îşi propune să te îndrume către descoperirea tainelor pe care le ascunde Tema de Naştere, dar şi posibilitatea de investigare şi interpretare a acesteia. Spre deosebire de alte cărţi înrudite, aceasta pune la dispoziţia cititorului instrumentele şi tehnica necesare pentru realizarea cunoaşterii de sine şi a propriului destin.

CUPRINS:

Capitolul I - INTRODUCERE

Capitolul II - ELEMENTE DE BAZĂ ÎN STUDIUL ASTROLOGIEI

Capitolul III - SEMNELE ŞI CASELE HOROSCOPULUI

Capitolul IV - SEMNELE ZODIACULUI

Capitolul V - ASCENDENTUL ŞI CASELE HOROSCOPULUI. CASELE PERSONALE ALE TEMEI DE NAŞTERE. INFLUENŢA SEMNELOR ZODIACALE ASUPRA CASELOR HOROSCOPULUI

Capitolul VI - STUDIUL ŞI CARACTERISTICILE PLANETELOR

Capitolul VII - SEMNIFICAŢIILE POZIŢIEI PLANETELOR ÎN SEMNELE ZODIACULUI

Capitolul VIII - SEMNIFICAŢIA POZIŢIEI PLANETELOR ÎN CASELE PERSONALE

Capitolul IX - HOROSCOPUL PERSONAL

EPILOG

Glosar
Bibliografie

ANEXE - Tabele de efemeride (1938 - 2000)
Erata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.021 sec