Astrologia de la Cer la Pământ - Valeriu Pănoiu

Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066390965
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 264
Format: 14x20

DESCRIERE

Astrologia de la Cer la Pământ este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, cicluri planetare, case astrologice şi semnificaţia lor, Ascendent, Guvernator etc., precum şi alte cunoştinţe necesare pentru însuşirea acestui acest limbaj milenar complex, alcătuit din semne și simboluri.

După familiarizarea cu partea de teorie, autorul ne arată, pas cu pas, cum să ne creăm propria hartă natală, în stilul vechi, cu creionul în mână, şi apoi, odată creată, în carte avem tot ce trebuie ca să o interpretăm şi să ajungem la cunoașterea de sine şi la înțelegerea, pe cale intuitivă, a rostului vieții noastre pe Pământ.

Valeriu Pănoiu abordează descrierea şi predarea astrologiei într-un mod vizionar, asimilând cunoaşterea furnizată şi de alte sisteme spirituale, ajungând astfel la un sistem complex de autocunoaştere prin revelaţii, în care astrologia este numai pretextul pentru a deschide calea spre evoluţia spirituală. Din acest motiv, această carte este o lectură de referinţă atât pentru începători, cât şi pentru studenţii avansaţi în studiul astrologiei – şi pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală.

 

 

Despre autor

 

Astrolog, numerolog şi formator, Valeriu Pănoiu s-a născut la 11 februarie 1981 şi este Vărsător cu Ascendent în Gemeni. Ca orice Vărsător, Valeriu este idealist, vizionar, sociabil şi altruist. Fiind născut în anul Cocoşului de Metal, este harnic şi perseverent şi îi place să fie înconjurat de prieteni. Abordează viaţa cu optimism şi idealism şi este convins că oamenii pot să evolueze indiferent de nivelul de vibraţie la care se găsesc, cu condiţia să îşi dorească acest lucru.

Valeriu a realizat şi prezentat emisiuni de televiziune dedicate astrologiei şi metafizicii, colborând cu TVR1 (rubrica "Horoscop" din cadrul matinalului România, zi de zi 2012) şi este invitat constant al prestigioasei emisiuni 360 de grade (B1TV).

Site: www. astreo. ro.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0174 sec