Aşteaptă-te la miracole. Secretul uitat al succesului răsunător

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 220

DESCRIERE

Descriere

De-a lungul carierei mele i-am ajutat pe mulţi oameni să înţeleagă cum îşi pot îmbunătăţi viaţa şi cum îşi pot împlini visele. În tot acest timp, am cunoscut multe persoane care sunt absolut convinse că aceste mecanisme nu pot funcţiona în cazul lor şi că astfel de miracole nu li se pot întâmpla decât altora, nu şi lor.

Universul dezvoltării personale se bazează în principal pe ideea că gândirea pozitivă îţi va schimba viaţa. Deşi ea reprezintă într-adevăr o parte a soluţiei, eu cred că lucrurile sunt puţin mai complicate. După părerea mea, adevăratul secret sunt aşteptările pozitive dublate de acţiuni concrete. Oricât de mult ai încerca să te convingi singur că eşti fericit, dacă subconştientul tău este plin de convingeri negative, limitatoare care îţi spun contrariul, nu vei putea progresa niciodată. Singura modalitate de a-ţi trăi visele constă în eliminarea acestor convingeri negative care le contracarează pe cele pozitive şi în asumarea întregii responsabilităţi pentru fericirea ta.

Citind aceste pagini, vei afla:

* Cum se face că gândurile şi experienţele tale stau la baza dialogului interior negativ pe care îl porţi încontinuu în mintea ta;
* Cum poţi deveni mai lucid şi cum îţi poţi schimba viaţa în mod conştient;
* De ce trebuie să fii recunoscător pentru toate evenimentele din viaţa ta şi cum îţi poţi folosi toate experienţele pentru a-ţi amplifica bunăstarea;
* Că ai puterea de a alege cum să reacţionezi în faţa circumstanţelor din viaţa ta;
* Că ceea ce îţi spui în sinea ta nu coincide întotdeauna cu realitatea;
* Că cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te implici în mod conştient în momentul prezent, nu să te scufunzi în amintirile tale din trecut sau în reveriile legate de viitor.


Cartea de faţă îţi prezintă paşii care te pot ajuta să îţi descoperi propriul miracol interior şi te învaţă să anticipezi miracolele care se pot petrece zilnic în viaţa ta.

# Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
# Titlul original: Expect Miracles: The Missing Secret To Astounding Success

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec