Assentio mentium. Studii juridice alese in onoarea prof. Ernest Lupan

Assentio mentium. Studii juridice alese in onoarea prof. Ernest Lupan
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 408
Categoria: Civil

DESCRIERE

Volumul omagial Assentio mentium – Studii juridice alese în onoarea prof. univ. dr. Ernest Lupan – reprezintă un exerciţiu de recunoştinţă faţă de o prestigioasă personalitate a vieţii juridice româneşti, odată cu împlinirea vârstei de 83 de ani, la data de
4 ianuarie 2012.


Înzestrat cu nobila modestie a marilor spirite, cu un caracter desăvârşit şi un simţ etic deosebit, prof. univ. dr. Ernest Lupan a ştiut cum să ne călăuzească şi să ne ajute să ne respectăm mai mult, înălţând pe toţi cei care i-au fost alături în cariera lui, fără a face compromisuri cu privire la ştiinţa dreptului.
Domnul Profesor a reuşit, prin pasiune şi dăruire, să devină unul din cei mai valoroşi specialişti ai României în domeniul dreptului civil, opera sa marcată de o profunzime, de o logică şi de bun simţ este un dar preţios pentru cei care cred în valoare, care au respect pentru ştiinţa dreptului şi pentru o autentică ordine de drept.
Cartea Assentio mentium (acord de voinţe, consimţământ mutual) este un grupaj de texte ale celor care au colaborat cu şi l-au cunoscut îndeaproape pe Domnul Profesor, şi au dorit să-şi exprime în acest mod recunoştinţa faţă de prof. univ. dr. Ernest Lupan. Studiile publicate, în marea lor majoritate analizează probleme juridice actuale, mai multe texte fiind dedicate noului Cod civil.
Volumul cuprinde şi o listă detaliată a publicaţiilor ilustrului dascăl.


Data aparitiei: 22 Mar 2012
Nr pagini : 408

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec