Asasinul regal

Asasinul regal
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 1008

DESCRIERE

Saga începuta cu Ucenicul asasinului continua cu intrigi irezistibile si personaje memorabile. Prin descrieri si caracterizari iscusite, Hobb izbuteste sa creeze un regat de basm, dar socant de real."

Publishers Weekly

"Singura «problema» cu Asasinul regal este ca mai toate celelalte romane fantasy palesc prin comparatie. Robin Hobb a ridicat foarte mult stacheta."

Asimov's Science Fiction Magazine

"Hobb este una dintre marile scriitoare de fantasy modern. Ceea ce fascineaza în cartile ei nu este doar imaginatia scânteietoare, ci felul în care eroii sunt compromisi si manipulati de politica."

The Times

"Asasinul regal ne aduce un sfârsit aproape la fel de memorabil, si greu de îndurat, precum cel din Iuresul sabiilor de George R. R. Martin."

SFReader

"În timp ce a reinventat teme fantasy traditionale, Hobb a izbutit de asemenea sa includa teme aparent ultra-moderne, ceea ce îi aduce un avantaj fata de majoritatea autorilor din gen. Scriitori ca ea ridica profilul SF&F."

Science Fiction Review

"Dezvoltarea gradata si revelarea motivatiilor si lacunelor fiecarui personaj în parte este o adevarata lectie de scriitura de calitate, care surprinde cu rasturnari de situatii si culmineaza cu imaginea de ansamblu, care brusc devine de înteles."

Science Fiction Chronicle

"Dincolo de fascinantul sistem de magie propus, Hobb izbuteste de asemenea sa trateze relatii intime, iubirea si casatoria, dintr-un punct de vedere foarte omenesc si adesea umoristic, un talent rareori etalat în genul fantasy."

Interzone

"Se spune ca lipsa de speranta este un instrument literar puternic (si cu certitudine un factor de motivatie pentru a da paginile). Dar la Hobb solutia vine chinuitor de încet (adesea niciodata!). Cititorii au simtit asta în primul volum, dar este aproape nimic în comparatie cu tortura mentala si fizica pe care o vor îndura prin ochii lui Fitz în Asasinul regal!"

The Magazine of Fantasy & Science Fiction

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0612 sec