Arthur: Regele Taramului dintre hotare

Arthur: Regele Taramului dintre hotare
Preț: 33,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 528
Format: 10,7x17,8

DESCRIERE

Prezentare de carte Kevin Crossley-Holland - Arthur: Regele Taramului dintre hotare

Arthur – Regele tărâmului dintre hotare

(Kevin Crossley-Holland)

“O călătorie plină de întâmplări miraculoase, o călătorie într-un alt timp şi într-o legendă faimoasă, atât de iscusit povestită, încât o poţi savura cu fiecare pagină... Arthur este genul de personaj care cucereşte pe loc inima fiecărui cititor.” CORNELIA FUNKE, autor al volumului The Thief Lord.

Încheierea uluitoare a acestei trilogii îl poartă pe tânărul Arthur de Caldicot la Veneţia, acolo unde mii şi mii de cavaleri şi pedestraşi se întîlnesc pentru a iniţia cea de-a Patra Cruciadă. Nu după mult timp, însă, Arthur se simte copleşit de ororile războiului, iar atunci când priveşte în piatra vrăjită, îşi dă seama că faptele de vitejie ale regelui Arthur şi ale cavalerilor săi nu sunt cu mult diferite de acelea ale cruciaţilor – pe cât de glorioase, pe atât de sumbre.

Fapte de război, idile amoroase, familii învrăjbite, politici de forţă, conflictul dintre lumea creştină şi islam: acestea sunt ingredientele unei poveşti pline de suspans, ce învie lumea medievală, îmbogăţită de magia legendelor arthuriene.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Science - Fiction - Cele mai comentate cărți

Created in 0.137 sec