Arta vindecătoare a șamanului, în lumina psihoterapiei occidentale și a tradiției creștine

Arta vindecătoare a șamanului, în lumina psihoterapiei occidentale și a tradiției creștine
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92890-0-6
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 253

DESCRIERE

Aceasta carte aduce la un loc o serie intreaga de idei si paradigme, subliniindu-le unitatea de profunzime si sadind seminte ale pacii interioare, ale bucuriei si ale reconcilierii care vin din constientizarea, din trairea faptului ca toate una sunt, si sunt permanent infuzate de prezenta si iubirea divina ce se bucura a fi descoperita in fiecare dintre noi si in toate cele ce exista.

Aceasta frumusete a intelegerii, a impacarii si a spunerii lucrurilor pe nume m-a atins in repetate randuri pana la lacrimi in timp ce citeam cartea. Iar studiile de caz si relatarile de experiente personale ale autorului sunt si ele inspirate, miscatoare si relevante. Si, minunata gasesc ca este si capacitatea autorului de a da o smerita si realista recunoastere si existentei conflictelor istorice dintre zonele pe care experienta sa le imbratiseaza. Universalistul din mine se bucura si el la citirea acestei carti.

Dar, dincolo de frumusetea si profunzimea misticii crestine pe care ne-o impartaseste, dincolo de vasta cultura filozofica si terapeutica si de paleta larga de experiente samanice proprii ale autorului, ceea ce transpare pentru mine printre randurile acestei carti este o iubire blanda, puternica, asezata, profunda, in care simt inima deschisa si incapatoare a lui August.

Aceasta iubire este cea care atinge sufletul cititorului, ca de la om la om, nu atat “rezolvand problemele”, cat dand recunoastere frumusetii, dificultatilor, provocarilor, exceselor si impacarilor inerente conditiei umane.


Autor: Dr. August Thalhamer

ISBN 978-606-92890-0-6

Format: A5 ( 148x 210 )

Arta copertei: Copacul Vieții, de Ioana Iulia Mocanu

Traducerea: Alexandru Anton

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec