Arta vindecării

Arta vindecării
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Arta vindecării

            Renumitul medic și învățător spiritual Bernie Siegel demonstrează în Arta vindecării cum interacționează știința și spiritualitatea și cum să-ți conduci trupul spre vindecare.

 

            După ce a studiat numeroși pacienți cu cancer în stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacienții Excepționali Bolnavi de Cancer) pentru a-i ajuta să practice vindecarea autoindusă. El și-a dat seama că trupul nostru dorește să se vindece și că îl putem ajuta să o facă prin intermediul practicilor neconvenționale, cum ar fi desenele, vizualizările, interpretarea viselor, iubirea și râsul.

            Învață cum să folosești aceste metode pentru a reuși să-ți diagnostichezi și să-ți înțelegeți afecțiunile trupului, ca și pentru a-ți alege tratamentul corect din cele prezentate. Împărtășește-le din experiența ta celor dragi și persoanelor care îngrijesc bolnavi.

            Arta vindecării abundă în relatări reale de pe patul de spital, uneori adevărate miracole, și în sugestii despre cum să mergi pe drumul spre vindecare.

          Cartea conține 70 de desene color și interpretarea lor.

            „Un minunat ghid către adevăr și înțelepciune, scris de un vindecător autentic.”

                                        Caroline Myss, autoarea cărților Acțiuni imperceptibile, De ce nu ne vindecăm?, Arhetipuri și Sfidează gravitația, publicate de Editura For You

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.046 sec