ARTA MANTUIRII

ARTA MANTUIRII
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Vreme de decenii, cercetătorii spirituali moderni au făcut experimente şi au studiat o mulţime de autori şi religii, dar Stuart Wilde consideră că, spre sfârşitul unei lungi călătorii spirituale, cu toţii căutăm acelaşi lucru: mântuirea. Niciunul dintre noi nu este perfect şi, cu toate acestea, acceptând imperfecţiunea şi împăcându-ne cu ea, devenim o fiinţă completă, care conţine atât o latură luminoasă, cât şi una întunecată.

Aşa cum spune Stuart, mulţi mistici, sfinţi şi chiar şi indienii Hopi au prezis o epocă a iluminării – şi, după părerea mea, ei nu se înşeală. Această epocă a sosit şi, odată cu ea, a apărut o serie întreagă de fenomene fascinante, nemaivăzute niciodată până acum. Păşim într-o eră magică... era iertării”.

Abia atunci când turnul de fildeş al ideilor ego-ului se dărâmă, putem deveni smeriţi într-un mod nou, permiţându-ne să devenim noi înşine cei adevăraţi, sinceri, plini de compasiune şi liberi. În această carte fascinantă, Stuart demonstrează că procesul mântuirii şi al iertării vine odată cu acceptarea, în inima noastră, a celor Trei Graţii: blândeţea, generozitatea şi respectul.

Autorul şi lectorul Stuart Wilde este un mistic urban, un vizionar modern. A scris şaptesprezece cărţi despre conştienţă şi conştiinţă, care au fost traduse în cincisprezece limbi.Despre Stuart Wilde:


Scriitorul şi conferenţiarul Stuart Wilde este unul dintre adevăraţii eroi ai mişcării de auto-ajutorare a potenţialului uman. El a scris cincisprezece cărţi despre conştiinţa şi conştienţa. Wilde este un vizionar modern, iar stilul său plin de umor, de spirit al contradicţiilor, pătrunzător şi generator de transformări i-a adus un public constant şi loial.

Timp de mai mult de douăzeci de ani a studiat conştiinţa umana, iar unii il considera expert in problema lumilor transdimensionale şi in tot ce înseamnă fenomene supranaturale. El are un mod deosebit de simplu de a explica lucruri care, pana acum, au fost un mister.

Scrierile politice ale lui Wilde sunt satirice şi adesea foarte amuzante. Cu toate acestea, are un simţ deosebit al pulsului evenimentelor mondiale şi multe dintre prezicerile sale pe termen lung s-au dovedit a fi profetice şi s-au adeverit, mai de-vreme sau mai tarziu..

A scris 14 cărţi, traduse în 12 limbi, printre care se numără cele care constituie Cvintetul Taos: Afirmaţii, Forţa, Miracole, Accelerarea şi Ban la ban trage, care se bucură de un enorm succes; cărţile sale sunt considerate lucrări clasice, de referinţă, în acest gen de scrieri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec