Arta hârjonelii. Exerciţii amuzante de practicat cu copiii

Arta hârjonelii. Exerciţii amuzante de practicat cu copiii
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-328-2
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Familia

DESCRIERE

De ce are nevoie un copil pentru a fi fericit şi a se dezvolta emoţional şi intelectual aşa cum îţi doreşti tu, părintele lui? Multe studii au arătat că hârjoana – joaca de-a încăierarea sau activitatea fizică realizată împreună cu copilul, suficient de incitantă pentru a-i stârni interesul, dar şi suficient de precaută încât să nu-l pună în pericol – consolidează relaţia părinte–copil, stimulează inteligenţa emoţională şi generală, creşte încrederea în sine şi reduce agresivitatea copiilor.

Arta hârjonelii este o culegere de exerciţii de realizat cu copilul, însoţite de imagini şi explicaţii succinte, împărţite în funcţie de vârstă şi de grad de dificultate. Fie că te afli printre părinţii pentru care hârjoana cu fiul sau cu fiica face parte din programul zilnic, fie că eşti începător în domeniu, vei găsi aici o 

umedenie de idei gata de pus în practică, astfel încât timpul pe care-l petreceţi împreună să fie unul de calitate.

 

 

Lawrence J. Cohen este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi parentaj. La Editura Trei au mai apărut Reţete de jocuri şi Reţete împotriva îngrijorării, care s-au bucurat de mult interes din partea cititorilor părinți.

 

Anthony T. DeBenedet este medic internist şi gastroenterolog, pasionat, de asemenea, de joc. Susţine ateliere pentru părinţi, emisiuni televizate şi radiofonice, în care vorbeşte despre importanţa jocului.

 

 

Titlul original: The Art of Roughhousing. Good Old-Fashioned Houseplay and Why Every Kid Needs It
Limba originală: engleză
Traducere de: Olga Ceauşu
Anul apariţiei: 2015

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape

 

 

Nr. de pagini: 208

ISBN: 978-606-719-328-2

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec