ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI

ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 200

DESCRIERE

Grabiti, stresati, preocupati... Acesta este modul nostru actual de viata. Ne mai intereseaza fericirea? Ne mai gandim la noi – cine suntem, incotro mergem si cum ar trebui sa traim? Mai avem timp sa invatam ce este fericirea?
Iata o carte care, in capitole scurte si sintetice, iti prezinta ceea ce alte carti nu iti spun in sute de pagini. O carte care sintetizeaza multi ani de experienta si in care se regasesc, esentializate, reperele noastre pe drumul catre fericire.
Tii in mana un ghid practic de autocunoastere si dezvoltare personala, usor de citit si scris special pentru omul contemporan, prins intre deadline-uri si e-mailuri sau absorbit in rezolvarea problemelor de zi cu zi. Cu ajutorul sau, poti intelege de ce, uneori, lucrurile nu au mers asa cum ti-ai dorit, poti gasi raspunsuri la unele dintre intrebarile tale si, mai ales, poti dobandi o noua viziune asupra felului in care trebuie sa gandim si sa ne comportam pentru a avea succes.

Fericirea este o arta, iar cel care o stapaneste este un magician al timpurilor moderne. Ai putea fi chiar tu.

Dr. Carmen Todor locuieste in Cluj, este medic psihiatru, trainer si coach. Sustine variate cursuri si seminarii, formari de programare neurolongvistica (NLP) si coordoneaza grupuri de dezvoltare personala. Este presedintele Societatii Romane de Coaching si membru al mai multor organizatii de profil.

Mai multe detalii despre carte si despre autoare puteti gasi si pe blogul oficial www.artafericirii.ro sau la adresele www.geniu.org, www.mastercoach.ro.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec