Armonia - samburele nemuririi

Armonia - samburele nemuririi
Preț: 20,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 150
Format: 14,5x20,5
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Rugaciunea rodeste doar cand este traita profund, avand ca efect isihia, adica pacea sufleteasca.Chiar daca trupeste omul se trece, sufleteste se reinnoieste din zi in zi si dincolo de viata pamanteana.Toate interpretarile legate de finaluri apocaliptice sunt eronate intrucat Apocalipsa inseamna revelare si descoperire, iar Apostolul Ioan ne-a avertizat de modul in care putem depasi catastrofele naturale si nu numai.Apocalipsa se deruleaza de la Iisus Hristos incoace si continua pana la sfarsitul raului terestru. Important este sa nu ne pierdem vocatia, aceea de-a fi oamenii ganditi de Dumnezeu, pentru ca doar astfel vom putea depasii toate incercarile.

Lumea misterelor ni se dezvaluie pe masura ce trecem "testele" impuse de Creator.

Avem repere sufletesti in sfinti, care la un moment dat au locuit pe pamant si care, rezonand cu vibratiile superioare, au atins statutul actual de sfinti.

Petre Tutea spunea: "Cine slujeste lui Cronos este obsedat de imaginea cimitirului, fara sa banuiasca macar ca vine de dincolo de Facere si-si continua periplul initiatic si dincolo de timp si in alte dimensiuni."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec