Arhitectii inselaciunii

Arhitectii inselaciunii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1823-18-8
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 480
Format: 13x20

DESCRIERE

O cină secretă la care se adună celebrităţi, dar şi anonimi din toate secolele. Oameni ai puterii care au dispus fără tresărire de viaţa semenilor. Bogătaşi, regi, politicieni, preşedinţi, revoluţionari comunişti care îşi scriau discursurile cu sânge a milioane de victime.

Imaginează-ţi că se ridică o cortină şi îi vezi pe toţi. Deodată vezi ce se petrece în culisele acestei lumi. Ţi se înlesneşte întâlnirea cu istoria nemăsluită a umanităţii.

Cartea aceasta îţi arată cu nespusă claritate fapte şi situaţii despre care multă vreme s-a vorbit doar în şoaptă. Documentarea riguroasă face din ea un eveniment editorial.

Mesajul pe care îl poartă o transformă într-un eveniment de conştiinţă. O ghidare briliantă către descifrarea jocurilor întunecate ce vor să ţină în genunchi libertatea. Fără sorţi de izbândă.

Pentru că tu ştii acum. Iar cunoaşterea e putere. Rămâne s-o foloseşti pe deplin, ca să-ţi trăieşti pe deplin libertatea.

Juri Lina s-a născut în Estonia ocupată de sovietici. A lucrat ca jurnalist, iar articolele şi investigaţiile sale n-au plăcut KGB-ului. Poliţia politică a vremii i-a interzis să publice şi l-a pus sub strictă supraveghere.

A emigrat în Suedia, unde a primit azil politic în 1979. a scris lucrări de referinţă despre istoria Francmasoneriei şi despre eminenţele care trag sfori în spatele guvernelor.

Ameninţat de mai multe ori cu moartea, autorul nu s-a dezis de cercetările sale. Nicio reţea de distribuţie nu s-a încumetat să preia cele 17 cărţi scrise de el. Dar autorul le face cunoscute cu ajutorul internet-ului şi mergând din om în om, ca un vânzător ambulant.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec