Apocalipsa 2012. Ce va fi dupa ?

Apocalipsa 2012. Ce va fi dupa ?
Preț: 45,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 320
Format: 15x22,5
Categoria: Mister

DESCRIERE

După succesul înregistrat cu prima sa carte – Apocalipsa 2012: Sfârșitul e aproape – în care ne avertiza asupra pericolului iminent al unei catastrofe la nivel global, Lawrence E. Joseph răspunde unei întrebări presante: Cum putem să supraviețuim efectelor devastatoare ale răului ce se va dezlănțui asupra noastră?

Cartea lui trece în revistă ultimele descoperiri în materie de amenințări la adresa Pământului: colapsul rețelelor de electricitate și al sateliților, pandemii, foamete, secetă sau încălzire globală scăpată de sub control. Când vine vorba despre soluții în fața acestor provocări, răspunsurile sunt puține, dar autorul ne învață totuși cum să ne pregătim pentru astfel de scenarii și cum să rămânem în viață prin puterile noastre.

Bazată pe surse diverse, de la cercetările întreprinse de NASA și lucrările Academiei Naționale de Științe la credințele unui șaman din Siberia, și pe experiența personală din Peștera Apocalipsei din Patmos, Grecia, acest volum ne oferă informații concise, complete și ne pregătește să înfruntăm sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem noi în 2012.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec