Antrenarea Minții și cultivarea bunătății pline de iubire

Antrenarea Minții și cultivarea bunătății pline de iubire
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

A V E R T I Z A R E: Folosirea acestei cărți poate fi primejdioasă pentru egoul dumneavoastră! Sloganurile conținute aici sunt concepute să trezească inima și să cultive iubirea și bunătatea față de cei-
lalți. Ele sunt revoluționare prin faptul că practicarea lor întărește abandonarea teritoriului personal în relaționarea cu ceilalți și în înțelegerea lumii așa cum este ea.
Cele cincizeci și nouă de sloganuri provocatoare prezentate aici, fiecare cu un comentariu al maestrului tibetan de meditație Chögyam Trungpa au fost folosite de budiștii tibetani timp de opt secole pentru a-i ajuta pe discipoli să-și amintească și să se concentreze pe principiile și practicile importante ale antrenării minții în timpul meditației.
Ele accentuează înfruntarea situațiilor obișnuite din viață cu inteligență și compasiune, în toate circumstanțele.

CHÖGYAM TRUNGPA
Maestru de meditație, academician și artist a fost fondatorul și președintele organizației Vajradhatu, al universității Naropa și al centrului Shambhala Training. Printre numeroasele sale cărți se numără Eliberarea de materialismul spiritual, Shambhala: Calea sacră a războinicului, Mitul libertății, Meditație în acțiune și Marele Soare din Est.

Această carte este o traducere efectuată de Comitetul de Traducere Nalanda a lucrării „Cele șapte puncte ale antrenării minții”, de Chekawa Yeshe Dorje, cu un comentariu bazat pe învățăturile orale predate de Chögyam Trungpa, Rinpoche. Practicarea sloganurilor ne deschide un orizont mai larg, de blândețe și putere, astfel încât acțiunile noastre să fie bazate mai curând pe apreciere, decât pe ciclul continuu de speranță și teamă.

Autor: CHÖGYAM TRUNGPA

Traducere: Silvia Toma

240 pagini

Format: 13/20

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec