Antologia Nebula 2012

Antologia Nebula 2012
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 504
Format: 13x20

DESCRIERE

Cele mai bune texte SF şi fantasy votate de Science Fiction and Fantasy Writers of America.

O aventură romantică în oraşele norilor de pe Venus, un viitor în care moartea începe la naştere, o societate aztecă din secolul al XX-lea, o carte cu o minte proprie – doar câteva subiecte memorabile din volumul care conţine câştigătoarele premiilor Nebula din cele trei categorii de ficţiune scurtă, un fragment din romanul premiat, câştigătoarele premiilor Rhysling, Solstice, Dwarf Stars şi un fragment din romanul câştigător al premiului Andre Norton.

James Patrick Kelly (n. 1951) a scris romane, povestiri, eseuri, recenzii, poezii, piese radiofonice, piese de teatru şi spectacole pentru planetarii. A câştigat două premii Hugo, iar în 2007 i-a fost decernat premiul Nebula pentru nuvela „Foc". Prozele i-au fost traduse în 18 limbi.

John Kessel (n. 1950) predă scriere creativă şi literatură americană la North Carolina State University din Raleigh. A fost nominalizat de nouă ori la premiul Nebula, pe care l-a câştigat de două ori, cu nuveleta „Pride and Prometheus" şi nuvela „Another Orphan"; a câştigat de asemenea premiile Theodore Sturgeon, Locus, James Tiptree Jr. şi Shirley Jackson. În limba română i-a apărut romanul Veşti bune din spaţiul extraterestru.

Titlul original: THE NEBULA AWARDS SHOWCASE 2012
Publicată de: The Science Fiction and Fantasy Writers of America (SWFA, Inc)
Limba originală: engleză
Traducere şi note de: Alina Sârbu, Mihai‑Dan Pavelescu, Ana-Veronica Mircea
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback

Nr. de pagini: 504

ISBN: 978-973-707-750-9

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec