Ani de caine

Ani de caine
Preț: 59,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-2435-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 672
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Premiul Nobel pentru Literatura 1999
Traducere din limba germana si note de Mariana Barbulescu

„Mediul epicii lui Grass este muzica limbajului, un uluitor, ametitor simt al ritmului si al frazarii. Limba topeste materia, transformind-o in miscare.” (Die Zeit)

„Ani de ciine reprezinta o literatura de o mare forta a limbajului, o grindina de idei si provocari, o antologie de povesti stralucit istorisite, de cadente poetice si satire de inalta virtuozitate; este, in acelasi timp, un roman al artistului, un basm, o carte despre propria tara, o fresca istorica.” (Der Spiegel)

„Ani de ciine este o naratiune masiva, ramificata, bogata si densa, in care sperietori, ciini si personaje fantastice sint trimise sa colinde peisajul si orasele Germaniei (in special tinutul de la gura Vistulei) in perioada dintre 1920 si 1950... Putem rezuma valoarea romanului spunind ca primele doua parti alcatuiesc un tablou incarcat cu detalii de atmosfera, ce aminteste de unele scene din picturile lui Bruegel. A treia parte, ultima, la fel de impresionanta, este o diatriba in maniera jurnalistica menita sa dezvaluie falsitatea si ipocrizia locuitorilor din Germania Federala contemporana.” (The New York Times)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec