Ancheta asupra existenţei îngerilor păzitori

Ancheta asupra existenţei îngerilor păzitori
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 432
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Descriere

"Ancheta asupra existenţei îngerilor păzitori" abordează un subiect delicat şi, acolo unde mulţi şi-au pierdut credibilitatea, Pierre Jovanovic reuşeşte un adevărat tur de forţă, folosind instrumentele investigaţiei jurnalistice, obiective, prin excelenţă, într-un domeniu subiectiv… prin excelenţă.
Punctul de plecare al acestei anchete pentru care autorul aproape că a făcut înconjurul lumii a fost o mare nedumerire a sa: cum se face că a scăpat "ca prin urechile acului" de la o moarte sigură, ce oare l-a "împins" să se aplece la stânga cu o fracţiune de secundă înainte ca un glonţ să se îndrepte asupra lui?!
Norocul? Coincidenţa? Ori Providenţa?


Despre autor

Reporter la jurnalul francez "Matin de Paris", apoi corespondent la Washington şi Los Angeles pentru "Quotidien de Paris", Pierre Jovanovic şi-a început cariera de scriitor cu un prim titlu vândut în mai bine de un milion de exemplare: "Anchetă asupra existenţei îngerilor păzitori". Din februarie 2008, Pierre Jovanovic animă un blog despre situaţia financiară internaţională, iar de la începutul lui 2009 prezintă revista presei economice la un canal de radio francez, analizând şi comentând articole pe teme sociale şi financiare din presa anglo-saxonă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec