Anatomia Spiritului: Cele sapte stadii ale puterii si vindecarii

Anatomia Spiritului: Cele sapte stadii ale puterii si vindecarii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 368
Format: 14x20

DESCRIERE

Anatomia spiritului este una din cele mai clare prezentari ale medicinii energetice, facuta de una din cele mai de seama practicante. Recunoscuta international ca diagnostician intuitiv, Caroline Myss, una din cele mai fierbinti voci ale scenei medicinii alternative.

Pe baza unor cercetari de peste 15 ani în medicina energetica, lucrarea Dr. Myss ne arata ca fiecare boala corespunde unui tipar emotional si psihologic de stres, de principii si atitudini care au influentat zone corespondente din corpul uman.

De asemenea, Dr. Myss prezinta un model al celor sapte centrii ai puterii fizice si spirituale, în care a sintetizat întelepciunea straveche a trei traditii spirituale - sistemul indian al chakrelor, tainele crestine si arborele vietii din Kabbalah - pentru a demonstra cele sapte stadii prin care oricine trebuie sa treaca în cautarea unei maturitati spirituale. Cu acest model, Dr. Myss ne arata cum putem dezvolta puterile latente ale intuitiei pe masura ce ne cultivam puterea personala si cresterea spirituala.

Învatându-va sa va priviti corpul si spiritul într-un mod nou, Anatomia spiritului va pune la dispozitie unelte pentru o maturizare spirituala si o întregire fizica care va va schimba viata.

Când vorbesc despre intuitie se întâmpla sa dezamagesc unele persoane deoarece eu cred cu tarie ca vederea simbolica si intuitiva nu este un dar special, ci o aptitudine avându-si radacina în respectul de sine.

Dezvoltarea acestei aptitudini si a unei aprecieri sanatoase asupra sinelui devine mai usoara atunci când puteti gândi în cuvintele, conceptele si principiile medicinii energetice.

Tot ceea ce este viu pulseaza de energie si toata aceasta energie contine informatie. Nu suntem surprinsi când practicantii medicinii alternative sau complementare accepta acest concept, însa chiar si unii din cercetatorii fizicii cuantice afirma existenta unui câmp electromagnetic generat de procesele corpului biologic.

Oamenii de stiinta accepta teoria care afirma urmatoarele: corpul uman genereaza electricitate deoarece tesutul viu genereaza energie.

Practicienii medicinii energetice sustin ca acest câmp energetic uman contine si reflecta energia fiecarui individ.

Ne înconjoara si poarta cu noi energia emotionala creata de experientele noastre, fie ele interne sau externe, pozitive sau negative.

Aceasta forta emotionala influenteaza tesutul fizic din corpurile noastre. În acest fel biografica voastra care este alcatuita din experientele de viata devine biologia voastra.

Despre autor

Caroline Myss este autoarea cartilor De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?, Legaminte Spirituale, Actele invizibile ale Puterii. Un pionier si un conferentiar international în domeniul medicinii energetice si al constiintei umane, Caroline Myss a lucrat ca diagnostician intuitiv: acela care „vede” boala în corpul pacientului prin metode intuitive. S-a specializat în sprijinirea oamenilor pentru a întelege motivele, cauzele emotionale, psihologice si fizice care determina dezvoltarea bolilor în corpul lor.

A colaborat, de asemenea, cu dr. C. Norman Shealy, fondatorul Asociatiei Americane de Medicina Holista, în predarea metodelor de diagnosticare intuitiva. Au scris împreuna cartea Crearea sanatatii: Raspunsurile emotionale, psihologice si spirituale care promoveaza sanatatea si vindecarea.

În 1992 au creat un program educational în care au predat stiinta Intuitiei Medicale. În 1996 au fondat Institutul pentru stiinta intuitiei medicale, institut activ si astazi.

De-a lungul carierei sale, Caroline a predat în treizeci si cinci de tari si continua aceasta activitate internationala si astazi.

În 2003 Oprah Winfrey i-a dat ocazia lui Caroline sa aiba propria emisiune de televiziune, în reteaua Oxygen din New York, emisiune care a avut succes si s-a desfasurat de-a lungul unui an. De asemenea, Caroline a avut si are numeroase emisiuni de radio – o medie de sase emisiuni pe luna. Au aparut numeroase interviuri în reviste si ziare atât în Statele Unite, cât si în alte tari, descriind personalitatea deosebita a Carolinei, cea care te împinge spre transformare, te scoate din rutina, aratându-ti cauzele reale ale starilor de depresie sau ale bolii. „A vorbi despre nu ajuta. A actiona, însa, da.”


# Traducator: Daniela Pascu
# Titlul original: Anatomy of the Spirit: The Seven Stages of Power and Healing

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec