Amurgul zeilor. Calendarul mayaş şi întoarcerea extratereştrilor

Amurgul zeilor. Calendarul mayaş şi întoarcerea extratereştrilor
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Mister

DESCRIERE

…pe înălţimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului mării, se află ruinele străvechiului oraş Puma Punku, un oras care pur şi simplu nu putea fi construit de către locuitorii lui din Epoca de Piatră.

Conform calendarului mayaş, în decembrie 2012, zeii se vor întoarce din îndelungata lor călătorie şi îşi vor face din nou apariţia aici, pe Pământ. Da, aşa-numiţii zei – de fapt, extratereştrii – se vor întoarce într-adevăr! Vom trăi întâlnirea cu zeii.

Numai că orice om înzestrat măcar cu un dram de minte stie că o călătorie interstelară este imposibilă, din cauza distanţelor colosale pe care le-ar implica! Şi că extratereştrii n-au cum să semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una câte una!

În stilul său imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinţează prejudecătile celor care încă mai pun sub semnul întrebării existenta civilizatiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărtile sale ridică inteligenta umană la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.

Erich von Däniken este, fără doar şi poate, cel mai citit şi mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (şi cea mai cunoscută) carte, Amintiri despre viitor, în 1968. A fost un succes mondial de vânzări, urmat de alte 31 de titluri, inclusiv recentul „hit" Istoria se înşală.

CUPRINS:

Prefata

1. O tabara de baza a zeilor

2. Nimic nou sub soare

3. Stiintific? Stiintific!

4. Intoarcerea zeilor

5. Inteligenta eterna

Note
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0492 sec