ALPHA LEADERSHIP

ALPHA LEADERSHIP
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Business

DESCRIERE

GHID PENTRU LIDERII CARE ISI DORESC MAI MULT

„Ori de cate ori ajungeti in sectiunea cu lucrari motivationale a unei librarii sunteti bombardati de o armata intreaga de idei, strategii si manuale, majoritatea facand promisiuni pompoase si nerealiste pentru «liderul din noi toti». [...] Alpha Leadership este insa altceva. Este mai degraba un ghid, nu o scriere curgatoare – te poti bucura de fiecare capitol in parte, care ti se pare mai interesant, dar poti sa citesti si toata lucrarea. Veti gasi aici lucruri extraordinare – ideile-cheie sunt transmise prin intermediul unor povestiri la care este simplu sa te raportezi; ceea ce va ajuta sa vedeti ca, de fapt, mare parte din mentalitatea si din stilul unui lider bun se afla deja in stare latenta in interiorul vostru.“
– David Thompson, vicepresedinte, manager de dezvoltare si investitii, Merrill Lynch

Cum poti deveni un lider de succes, sa reduci nivelul de stres si sa promovezi o stare de fericire in aceste vremuri in care majoritatea oamenilor incearca sa inteleaga ce se petrece la locul de munca, ce se intampla cu economia si cu lumea aflata in continua schimbare?
Alpha Leadership iti ofera secretele inca nescrise ale unei personalitati care vrea si poate sa conduca nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment. In paginile ei veti descoperi cum sa va descurcati in situatii schimbatoare si neasteptate si modul in care puteti sa va atingeti telurile prin diferite mijloace.
Anne Deering, Robert Dilts si Julian Russell, experti in consilierea manageriala, cu o experienta bogata in acest domeniu, au extras dimensiunile esentiale in care trebuie sa exceleze un lider de succes – Anticiparea, Alinierea si Actiunea – pentru a-si dezvolta „flerul” si capacitatea de a gasi rezolvarea la orice problema si a descoperi concordanta dintre propriile valori si dorinte cu ale celor din jur.
Aceasta carte va poate oferi unele dintre cele mai potrivite solutii pentru a prelua controlul asupra propriei vieti si... a celorlalti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec