Alimentatia Anticancer. Peste 200 de retete pentru toate zilele. Suplimente naturiste recomandate - Anne Dufour

Alimentatia Anticancer. Peste 200 de retete pentru toate zilele. Suplimente naturiste recomandate - Anne Dufour
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 303

DESCRIERE

Alimentatia in cancer si tratamentul asociat
Nevoile nutritionale pot varia in cursul tratamentului oncologic. Dieta ajuta nu numai sanatatea fizica, dar, de asemenea, capacitatea de a gestiona stresul emotional. Alimentatia sanatoasa in cancer poate ajuta pacientii sa faca fata provocarilor fizice si emotionale ale unui diagnostic si tratament oncologic.
Pentru pacientii care au fost diagnosticati cu cancer, o buna nutritie este importanta din mai multe motive. Alimentatia Anticancerpoate ajuta pacientii sa:
Sa trateze organismul de cancer prin alcalinizare
Evite deficientele de vitamine si minerale
Tolereze mai bine efectele secundare ale tratamentului
Vindeca si regenereaza tesuturile
Pastreze o greutate sanatoasa
Reduca riscul de infectie
Mentina puterea si energia
Recupereze intr-un timp cat mai scurt daca se urmeaza chimioterapie
Pe langa tratamentul naturist, pacientii trebuie sa se concentreze sa aiba grija de ei insisi si sa se asigure ca au o dieta sanatoasa. Pentru pregatirea posibilelor modificari ale nevoilor nutritionale recomandam Cartea Alimentatia Anticancer - 300 de pagini in care veti afla totul despre vindecarea pe cale naturala prin alimentatie cat si ce suplimente alimetare sunt recomandate in functie de tipul de cancer diagnosticat. Regimul alimentar este foarte important pentru alcalinizarea organismului dar si eliminarea factorilor nocivi ce pot afecta functiile organismului. Fara un regim corespunzator nici tratamentul medicamentos, nici cel naturist nu isi va face efectul la cote maxime. In carte vi se ofera si scheme de tratamente naturiste corecte impotriva cancerului. Imbinand tratamente naturiste cu alimentatia anticancer se poate ajunge la vindecare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec