Alegerea perfectă

Alegerea perfectă
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-809-9
Anul publicării: 2014
Pagini: 368
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Pentru Olivia Lytton, căsătoria cu ducele de Canterwick – care nu seamănă nici pe departe cu Făt-Frumos – pare mai degrabă un blestem decât un basm. Dar cel puţin, statutul astfel obţinut o va ajuta pe sora ei, Georgiana, să se mărite cu ducele de Sconce – o alianţă ce pare perfectă din toate punctele de vedere...
Tarquin, puternicul duce de Sconce, ştie prea bine că decorativa și subţirica Georgiana Lytton ar fi o ducesă potrivită pentru el. Aşa că de ce nu poate înceta să se mai gândească la sora ei geamănă, durdulia, încăpăţânata şi întru totul neconvenţionala Olivia? Hotărât să găsească perechea perfectă, ducele o îndepărtează metodic pe Olivia din gândurile lui, lăsând logica şi simţul datoriei să câştige în faţa pasiunii, însă în final ajunge să se întrebe dacă perfecţiunea are oare ceva de-a face cu dragostea. Pentru a câştiga mâna Oliviei, va trebui să renunţe la principiile lui cele mai de preţ şi să cedeze în faţa inimii, a trupului şi a sufletului… Dacă nu cumva este deja prea târziu.

Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărțile ei au fost publicate în 20 de țări. Majoritatea romanelor sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec