Alege-te pe tine însuti

Alege-te pe tine însuti
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-76-1
Anul publicării: 2015
Pagini: 238

DESCRIERE

Alege-te pe tine însuti - James Altucher

In viitorul imediat, este de părere Altucher, o persoană activă va fi ori angajat temporar, ori antrepenor - ori una, ori alta. Nu-i nimic rău în a fi angajat temporar, însă noi toţi suntem capabili de mai mult şi anume de a ne alege pe noi înşine drept creatori de adevărata valoare în această lume.

În această luime grăbită, aglomerată, demersul autorului vine să rezolve problema cum să-ti păstrezi sănătoase cele „patru corpuri” (cel fizic, cel emotional, cel mental şi cel spiritual), cum să găsesti idei pe bandă rulantă si cum să te lansezi în afaceri. Într-un extraordinar efort de derelativizare a sinelui şi de depăşire a cumulului de teorii şi abordări asupra vieţii care ne bruiază mereu gândirea, James Altucher reuşeşte să exploreze soluţia alegerii.

Îndemnul „Alege-te pe Tine Însuţi!” constituie cel mai sigur recipient al succeselor financiare din imprevizibila lume contemporană, graţie numeroaselor exemple despre motivele şi detaliile propriilor drumuri ale autorului - de la bogăţie la sărăcie lucie şi înapoi la bogăţie.

În cadrul societătii, cetătenii din clasa de mijloc sunt prea putin luati în considerare cu adevărat. Nu sunt multi cei care vor să îi angajeze, ori să investească în companiile lor la început de drum, să semneze un contract, să îi aleagă. Să te aleagă. Altucher te va convinge că cea mai importantă decizie din viata ta depinde totusi numai de tine: să te alegi pe tine însuti.

Noi instrumente si forte economice sunt revelate pentru a-i ajuta pe indivizi să creeze artă, să câstige un milion de dolari sau chiar mai mult, dar mai ales, pentru a aduce o schimbare în lume pe cont propriu. Libertatea financiară si posibilitatea de a crea valoare sunt la îndemâna ta, ne spune Altucher. Din ce în ce mai multe oportunităti se ivesc în urma ruinării unui sistem perimat, pentru a genera succesul interior (fericirea personală si sănătatea) si succesul exterior ( munca ce aduce satisfactie si bogătie).

Această carte te va ghida spre succes pas cu pas, prin numeroase studii de caz, interviuri si exemple relevante, inclusiv parcursul dificil si inspirator al lui James Altucher. Scriitor, investitor îndrăznet si antreprenor cu initiativă, Altucher îsi mărturiseste fără jenă greselile si ratările în afaceri, subliniind importantele lectii învătate. Alege-te pe tine însuti îti va arăta calea pe care trebuie să o străbati pentru a construi o lume nouă, mai luminoasă si mai prosperă, după prăbusirea adusă de criza economică din 2008 a celei vechi.

Cum se poate împăca mediocritatea cu mintea umană, ce lectii poti lua de la Superman si Woody Allen, ce fel de practică zilnică te ajută să păstrezi sănătoase cele „patru corpuri” (cel fizic, cel emotional, cel mental şi cel spiritual)? Aici este cheia dezvoltării tale personale armonioase, în vederea găsirii ideilor pe bandă rulantă si a lansării în afaceri.

James Altucher este scriitor, antreprenor de succes, investitor si expert al sahului. Născut pe 22 ianuarie 1968, Altucher locuieste în prezent în New York. Autorul a colaborat cu unele dintre cele mai importante publicatii si televiziuni din Statele Unite, printre care Wall Street Journal, ABC, Financial Times, Forbes, CNBC.

Altucher este autorul cărtilor bestseller Choose Yourself (Alege-te pe tine însuti), The Power of No (Puterea lui Nu) si Guide to Health (Ghid pentru sănătate) dar în acelaşi timp a fondat si a condus peste douăzeci de companii, reusind să vândă multe dintre ele pentru milioane de dolari. Altucher s-a ocupat de fonduri cu capital de risc si fonduri speculative, iar acum face parte din comitetul de conducere al multor companii.

CUPRINS:

Cuvânt-înainte

M-am ales pe mine însumi: o introducere
Istoria economică a erei
Alege-te pe Tine însuţi
Permanent temporar
Şi apoi toţi au râs

îţi controlează viaţa o singură persoană?
Cum să te Alegi pe Tine însuţi
Simpla Practică Zilnică (sau De ce atât de mulţi oameni vor să moară)
Dar dacă sunt într-o criză?
Alege-te pe Tine însuţi pentru a trăi

Cum să-ţi găseşti ţelul în viaţă
Cum să dispari complet şi să nu mai fii găsit vreodată
Pur şi simplu fă-o!
Să vorbim concret: ce ar trebui să fac?
Nu costă mult să faci un miliard

Cum să devii un reprezentant de vânzări extraordinar
Cum să devii o maşinărie de idei
Zece idei care să te lanseze
Să nu ai opinii
Cum să eliberezi hormonul lui Dumnezeu

Cele şapte obiceiuri ale oamenilor extrem de eficienţi şi mediocri
Cum să fii mai puţin prost
Onestitatea îţi aduce mai mulţi bani
Nu eşti niciodată prea tânăr pentru a te Alege pe Tine însuţi: nouă lecţii de la Alex Day
Cazul curios al imaginii sexy
Ce am învăţat de la Superman

Gandhi s-a ales pe sine însuşi pentru a elibera o ţară întreaga
Nouă lucruri pe care le-am învăţat de la Woody Allen
Competenţa şi ultimul concert al trupei Beatles
Ce să faci atunci când eşti respins
Cum să supravieţuieşti eşecului
Cucereşte lumea!

Mărturii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec